2009. június 6.
#10818 + (377/84,21%) [X]

Kita: lesz búcsúbulim nyár közepén-végén
Kita: vedd úgy, hogy meg vagy hívva
Kita: de ne gyere el, mert balázs féltékeny típus
Kita: bocs.
Vikcsi: rendben,megbeszéltük.

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - Ancsi - 2009. június 6.
Ezen valamiert nem tudtam nevetni
#2 - Vegita - 2009. június 6.
Nekem is van erre durva peldam. Bar az ilyen betegesen feltekeny embereket kurvara megvetem. Uralkodjanak mar magukon.
Velem olyan volt, h lany meg akart hivni a szulinapjara, de kulon uzent masokkal, mert nem akarta hogy az iwiw cimzettek kozott legyek, mert akkor ribancnak tartották volna (wtf?)
#3 - bithunter - 2009. június 6.
Balázs féltékeny Vikire? Wtf? :)

Vegita: biztos már akkor mindenki tudta milyen nőfaló vagy. ;)
#4 - Vegita - 2009. június 6.
Az a baj, hogy sokat probaltam, keveset teljesitettem, sokat elbasztam (hol Mosby-val, hol eszrevetlen rosszat szolassal) de en legalabb megprobaltam majdnem mindig.

Am a Balazs feltekeny Vikire nekem is furcsa volt, de az ilyen szintu beteges feltekenyseg akkor is herelesre jogosit sztem.) Annyi feltekeny gyoker all az utamba, huzzanak mar el pszichologushoz.
#5 - flimo - 2009. június 6.
Az a Vikcsi lehet Viktor, és akkor még inkább gáz, hogy már egy metroszexuálistól is fél. Az ilyet kidobni, mert nem a csajban nem bízik, hanem önmagában, és az ilyen a kisebbségi érzéseit előbb-utóbb nonverbálisan is levezeti valakin.
#6 - Vegita - 2009. június 6.
#5 melysegesen egyetertek.) az ilyenek gyenge jellemuek, esne tudna maguknak paancsolni hogy "ne usd meg a not". Meg egy kapcsolat alapja a bizalom, nem? Aki ilyen szintenfeltekeny, mert nem tudja mit csinal a bnoje, az nem bizik meg benne, azt hiszi h hazudik. Ezek a qdb-celebek nem tudnak pasit valasztani :D
#7 - Kita - 2009. június 6.
A búcsúbulim alatt Balázs valószínűleg kihelyezésen lesz valahol a maci faszán, én se örülnék, ha a távollétemben a barátnőm az exével bulizna. Vikcsi 'metro' neve hosszú sztori, ami ráadásul belső poénnal végződik, úgyhogy ettől megkímélnélek titeket.
#8 - Kita - 2009. június 6.
Nem vagyok qdb-celeb, basszus. :D Amúgy képzeld el, hogy katona vagy és van, amikor kéthetente látod a barátnődet, aki egyébként pultos egy bárban, tehát elég gyakran próbálják meg felszedni ilyen-olyan férfiak. Úgyhogy az összes becsmérlő 'szar ember az ilyen' megjegyzésért lehet bocsánatot kérni :P
#9 - Bartuc - 2009. június 6.
Sztem meg aki féltékeny típus azt elevenen meg kell ölni, és kiírtani az egész családját harmadíziglen!

(Nah, még valaki tudja überelni?)
#10 - Vegita - 2009. június 6.
hat a legdurvabb amirol eddig hallottam h betegesen feltekeny csaj letoroltette es letiltatta egy srac oszes nőnemű msnpartneret, srac odament koszonni egy csajhoz egy bulin, a bnoje felhaborodott h mi az h puszit ad, es ra egy honapja mondja a srac ennek a csajnak (aki elott a baratno kicsapta a hisztit) mikor osszefutnak veletlen: "igaza volt!". Az ilyen papucs sracot is *********nam, de a feltekeny csajt is. Az ilyen droid csaj nehogymar talajon vkit anelkul h normalissa valtozik. Nem erdemli meg az elettol. Ha az en ismeroseim lenennek, mar nem lennenek egyutt, de csak tavolrol hallottam...
#11 - kzk - 2009. június 6.
Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy valaki azért féltékeny, mert magából indul ki?
Akinek könnyen jön a félrebármi, az a partneréből is kinézheti.
Tudom, ekkor meg egységesíteni kellene az értékrendet meg kölcsönösség meg blabla, csak mondom, hogy van ez az alaphelyzet.
#12 - kzk - 2009. június 6.
Természetesen nem akarom szegény Balázst bántani, a megjegyzésekre reflektáltam.
Szóval mit tud ez a srác, hogy megéri a kéthetente egy szexért megtartani?
#13 - Vegita - 2009. június 6.
#12 azt tudja, hogy hogy aza kethetente egyszer lehet hogy 4 ora, mig az elozo srac naponta max. 15 perc volt :D
#14 - Kita - 2009. június 6.
#12: "Szóval mit tud ez a srác, hogy megéri a kéthetente egy szexért megtartani?" sajnállak, ha neked ennyi esik le az egészből. szeretem, ezt tudja.

#13: azért tudjuk már hol a határ, kösz.
#15 - kzk - 2009. június 6.
Én kérek elnézést, amiért szar a humorom. Viszont az gáz, hogyha tudja, hogy szereted, mégis féltékeny.
Szívesen feszegetném még ennek az érzelmi oldalát, meg hogy innen messziről ez hogy néz ki, de beálltál sünbe, aztán innentől semmi értelme.
#16 - kzk - 2009. június 6.
Ja és Vegita szar humoráért is én kérek elnézést, tuinvan.
#17 - tetra - 2009. június 6.
Hallod, ne legyél már antipatikus. Csak azért mert hülyeségeket csinálsz és katona a pasid, még nem leszel egyéniség.
#18 - kzk - 2009. június 6.
Az az, aki nem ír fel gyógyszereket?
#19 - Kita - 2009. június 6.
egy szóval nem mondtam, hogy egyéniségnek tartom magam.

amúgy a qoute folytatását valamiért nem küldték be ide, amiben leírtam, hogy nem, nem elmebeteg, idegbajos, lelkirokkant, féltékeny aljadék a barátom, csak tudom, hogy nem esne jól neki, ha az ex is csatlakozna a nagy eszem-iszomhoz, ezért inkább nem is szeretném megbántani ezzel. arról meg nem tehetek, hogy antipatikus vagyok számodra.

nem szeretem, ha idegenek személyeskedve viccelnek velem. tudom, antiszoc, fennhéjázó, arrogáns szar vagyok, ha megtartom a három lépés távolságot, és nem kezelek mindenkit három hsz-váltás után haverként. (másképp: nem itt személyesen van bárkivel bajom, egyszerűen ilyen vagyok és kész.)
#20 - tetra - 2009. június 6.
Huh, most kicsit bocsánatot kell kérjek, mert összekevertelek egy másik qdb celebbel... szóval bocsánat, ide nem is akartam ilyesmit írni... a te helyzetedet teljesen megértem. Csak itt is szex, ott is szex, azt megkavarodtam.
#21 - Kita - 2009. június 6.
tetra: semmi baj.
#22 - xezs - 2009. június 6.
Nem tudom ki kinek a kije, de ez így elsőre elég bunkón hangzik.
#23 - xezs - 2009. június 6.
Kita: Azt ugye tudja a barátod hogy ha át akarnád baszni, lazán megtehetnéd amíg távol van? Szóval én műbalhénak érzem ezt az egészet. Vagy bízunk a másikban, vagy megette a fene az egészet. És ha jó haverok vagytok az exszel, akkor miért ne bulizhatnátok? Tényleg nem akarok ismeretlenül véleményt mondani Balázsről de ez tényleg olyan dolog hogy megígéred hogy nem találkozol az exszel aztán ha kedved tartja fűvel-fával félrekúrsz, sosem tudná meg. És amikor megkérdi mikor hazajön, hogy "na, találkoztál Vikcsivel?" akkor szemérmesen odamondod hogy "nem, dehogyis, hisz megígértem".
#24 - xezs - 2009. június 6.
Ja még egy adalék: Tapasztalatból tudom hogy fegyveres testületnél dolgozók nagy részének valamiféle önértékelési gondja van (sokan pont a fegyverrel és a katonásdival kompenzálnak), nem tartom kizártnak hogy ez is bejátszik a féltékenykedésbe. Ahogy apám mondta mikor leszerelt: A katonaságnál senki sem normális. Erre megkérdeztem, hogy de ha senki se normális,akkor te se vagy az, mert egész életedben katona voltál. Erre az volt a válasz, hogy lófaszt fiam, én csak bejártam dolgozni. Tanúsíthatom, az öreg tényleg normális, és ami sztorikat mesélt, azon beszarsz. Nem véletlenül mondta anyám, hogy bármi lehet belőled fiam, de katona vagy rendőr NEM LEHETSZ, megtiltom :) És nem azért mert veszélyes, hanem mert a rendőrök is kattantak (ismét csak a tapasztalat).
#25 - kzk - 2009. június 6.
xezs, jól van, látom, ha kapcsolat kerül terítékre, akkor beszélsz te helyettem is. Ezt majd hozzáadjuk a söreidhez.
A neten nem ismerkedünkbe a sör azért még belefér, ugye?
#26 - Kita - 2009. június 6.
xezs: háromhavonta egyszer megkérdezzük egymástól msn-en, hogy ki hogy van, aztán le van tudva ennyivel a dolog.

és értsétek már meg, hogy nem ígértetett meg velem semmit, sőt, azt sem mondta soha, hogy ne találkozzak xy-nal, én szeretnék vele szemben tapintatos lenni.

most már légyszi tényleg tudjuk le ezt az egészet ennyivel. köszi.
#27 - xezs - 2009. június 7.
Tudjuk le, ok, de egy uccsó kérdés: ha nem ő kérte, hanem te döntöttél úgy hogy nem hívod meg Vikcsit, akkor egyáltalán minek mondtad neki hogy lesz buli? Ha 3 havonta beszéltek akkor eleve nem lehet olyan jó haver hogy muszáj legyen tudnia erről.

Na mindegy, gondolom ez ilyen női logika.
#28 - kzk - 2009. június 7.
Jajj hát az már milyen, ha mástól tudja meg, hogy nagy buláj van a kedves exnél, akinek féltékeny pasija van, őt meg nem is hívták, pedig nem lesz ott az ember.

Mennyivel tisztább így, hogy te figy, tudod, azért beszélünk csak 3 havonta, mert az ember kicsit beteges, meg nem akarok beléd rúgni, de szeretném kiszolgálni a marhaságait, úh ne gyere már a közelembe akkor sem, ha ott van másik 50 ember, mert akkor biztos a biliárdasztalon fogunk kefélni szerinte.
#29 - xezs - 2009. június 7.
kzk, te majdnem szóról-szóra azt írod le amit én gondolok :)
#30 - edem - 2009. június 7.
Ehh... ilyet én is megéltem már, csak még durvábban... én már msn-en se köszönjek rá, mert az is megcsalásnak minősül... de persze a csajnak volt arca időnként szívességet kérni... aztán megint szólni, hogy ne köszönjek rá. Na, akkor már biztosan tudtam, hogy nem volt hiba a szakítás.
#31 - kzk - 2009. június 8.
#25, #29
Szerintem ezt megbeszéltük :-D

Felhatalmazlak, hogy innentől minden, párkapcsolati témában íródott hozzászólásod alá odatűzd:
//kzk teljes egyetértésével
#32 - mAC - 2009. június 11.
fos
#33 - ecch - 2009. június 11.
ó gyerekek. BRAVO levelesláda 1995-ből :) Köszönöm a retróhangulatot :)