2009. június 11.
#10868 + (319/77,84%) [X]

<Xavier> ha a lustaság fájna, halott lennél
<Yvon> én vagyok a lusta?
<Yvon> akkor mi a tomi?
<Xavier> miért mit csinált?
<Yvon> hááát... múltkor sétált az utcán
<Yvon> mobilozott
<Yvon> erre kiesett a kezéből
<Yvon> és otthagyta, mert lusta volt lehajolni
<Xavier> ja jó, akkor győzött :)

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - Lenry - 2009. június 11.
fake

ki a franc hagyná az utcán a földön a telefonját
#2 - Bartuc - 2009. június 11.
a tomi
#3 - Ancsi - 2009. június 11.
Ilyen biztos nincs, hacsaknem bolcsesz
#4 - mSc - 2009. június 11.
vagy raszta :)
#5 - angelina - 2009. június 11.
vagy egy nokia 3210-es volt
#6 - Dio - 2009. június 11.
#2 + :D
#7 - z - 2009. június 11.
vagy bme mérnökinfós, úgy tudom azok teljesen vakok
#8 - mAC - 2009. június 11.
fake illat lengi be a quote-ot.. már csak a sim kártya miatt sem hagynám a földön.
#9 - xezs - 2009. június 11.
én elhiszem hogy van ilyen ember, és tetszett is a kvót. én pl vertem már szét mobilomat sörösüveggel, igaz, részeg voltam. és az volt az egyetlen telóm és pénzem se volt másikra (egy ideig). de szétvertem. szóval az otthagyás még jobb is egy fokkal, miért ne történne meg.
#10 - blucher - 2009. június 11.
#8 feltöltőkártyás és már amúgy sem volt rajta pénz és nincsenek barátai ;)
#11 - ecch - 2009. június 11.
nyomtunk házilag kandi kamerát. emberünk szar mobilon asszonyával veszekedést játszott, majd a végén irgalmatlanul a betonnak vágta a telót, és vettük fel a környező emberek arcát. sikerült olyan helyet találni ahol nem észrevehető a kamera. jó móka volt.
#12 - tetra - 2009. június 12.
Nekem egy bringás ismerősöm magyarázott az értékek realtivitásáról, és ennek szemléltetéseképp a sokezres mobilját dobta el, hogy neki pl ez nem ér túl sokat, bezzeg a bringája. Őszinte vallomás.
#13 - Dio - 2009. június 12.
Ha nem számít neki, akkor miért van sokezres telefonja? Mert én is ismerek olyanokat, akiknek nem ér sokat egy mobil, de az nem is veszi meg annyiért.
#14 - xezs - 2009. június 13.
Dio: egy bizonyos anyagi szint után ezt leszarod. Én szeretnék olyan gazdag lenni hogy egy 200e Ft-os telót belebaszhassak a Balatonba :)
#15 - Lenry - 2009. június 13.
én azt az embert basznám a Balatonba, aki nem képes fölfogni, hogy 200e az mennyi pénz, és hányan örülnének akár kéthavonta annyi pénznek, amennyit ő éppen belebaszott a Balatonba
#16 - xezs - 2009. június 14.
Lenry: Ácsi-ácsi. Ha neked van pénzed (tökmindegy mennyi), azt csinálsz vele, AMIT AKARSZ. Senki sem mondhatja meg hogy mire költsd, amíg a törvényes kereteken belül mozogsz. Ezért ha akarod, bele is baszhatod a Balatonba azt, amit vettél rajta. A csóróknak meg ha sok ez a pénz, akkor így jártak, az élet nem arról híres hogy igazságos, fel kéne ébredni. Utálom az ilyen demagóg szöveget amit most itt lekavartál.

Mint mondtam, nem tehetem meg hogy 200e Ft-ot kibasszak az ablakon, de szeretnék olyan gazdag lenni, hogy megtehessem.
#17 - Dio - 2009. június 14.
Xezs, ne legyél kegyetlen. Van, aki a proletárdiktatúrában hisz, ne tiporj a lelkükbe. :D
#18 - Lenry - 2009. június 14.
nézd.
ad1: leszarom, hogy nem tetszik, meg demagóg meg ilyenek. jó persze, azt csinál amit akar, de attól még mondhatom róla, hogy egy kulák fasz, akinek lövése nincs a pénz értékéről

ad2: a nyakamat teszem rá, hogy aki csak így képes kidobni ennyi pénzt az ablakon (vagy jelen esetben a Balatonba) az a kisujját nem mozdította a telefon áráért. mert ha melózott volna érte, akkor megbecsülné. így meg csak gazdag apuci pöcsfejű fiacskája marad, és pontosan ez az, amiért tarkón vágnám egy lapáttal, nem azért mert sok pénze van, és nekem meg nincs
#19 - xezs - 2009. június 14.
Lenry: Szerintem meg neked nincs fogalmad a pénz értékéről. Úgyhogy most megmondom: szart se ér. Pont annyi az értéke, amennyit mi, emberek adunk neki. Recesszióban kevesebbet (bizalmatlanság) jó időkben többet (bizalom).

Alapvetően én is kurvára rühellem apuci gazdag fiacskáit, mert kurvára el vannak szállva maguktól, de ebben az esetben is csak azt tudom mondani: apucinak joga van a pénzt az egy szál hülyegyerekének adni, hogy továbbra is hülye módon viselkedjen. Nem szólhatsz bele.

Ha a te okfejtésedet követjük, akkor mindenki egy szar szemét szar alak, aki akciós, 100 Ft-os mobiltelefonnál drágábbat vesz, hisz ha a telefonra költött pénzt a szegényeknek adná, akkor mennyivel jobb világ lenne már. Ugyanúgy minek vesz valaki drágább PC-t magának, miért nem elég neki a teszkós 50e Ft-os, és az ezen felül PC-re szánt pénzt adhatná a szegényeknek. Mint mondottam, a világ nem így működik, és amit te mondasz, már a diktatúra határát súrolja, hisz itt már csorbulna a szabad akarat.
#20 - Lenry - 2009. június 14.
elbeszélünk egymás mellett, de így izgalmas :)

legyen 200k-s telefonja. örüljön neki, hogy akkor is van ilyenje, ha egész nap csak a pöcsét veri.

az zavar, hogy ennyire semmibe veszi, ennyire nem becsüli meg, hogy képes a vízbe dobni, mert épp olyanja van.
nem sajnálom tőle. de ha valóban megdolgozott volna érte, akkor megbecsülné. így viszont nem érdemli meg. megdolgozás alatt nem azt értem, hogy lapátoljon szenet heti 60 órában. lehet tőlem építészmérnök is havi másfél milláért, de már akkor is lesz neki némi halvány lövése arról, hogy az a 200k az bizony pénz

"Szerintem meg neked nincs fogalmad a pénz értékéről. Úgyhogy most megmondom: szart se ér." - ezzel én is tisztában vagyok ;)

azt viszont nem értem, hogy jön ide bármilyen diktatúra. amire te gondolsz, a kommunizmus arra - egy ismerősöm szóhasználatával élve - azt tudom csak mondani: hamubasült fasság...
#21 - xezs - 2009. június 14.
haha, a kommunizmus szerinted nem volt diktatúra? na mindegy ne nyissunk új témát, a meglévő is elég. azért írtam diktatúrát, mert úgy éreztem, te meg akarod mondani másoknak, hogy mit csinálhatnak és mit nem a pénzükkel. ha nem így van, én kérek elnézést. részemről lezárom a vitát, asszem elmondtuk amit el lehetett.
#22 - tetra - 2009. június 14.
xezsnek igaza van, ott, hogy miért is akarod tarkón baszarintani. Persze, szar ember, satöbbi, de semmi közöd nincs hozzá, hogy miért és hogy, amíg nem okoz neked kárt.
Márpedig ha valaki sokat fogyaszt ( == új telefon), azzal éppenhogy a gazdaságot élénkíti, már amúgy ez a fos piacgazdaság a menő.

A pénz értéke pontosan annyi, amennyi valódi értéket tudsz rajta venni. Akinek nem érték a telefonja, annak a 200k telefonra költött zsé sem érték.
#23 - hunocsi - 2009. június 17.
#5 Most miért, az egy tök jó mobil. Inkább 3410-es :)
#24 - kimista - 2010. március 15.
ahaz igen bazmeg:D
#25 - Globus - 2010. április 13.
#16 +

A csórónak adott pénzről alkotott véleményem leírható egy eszkimó közmondással:

Gyújts tüzet egy embernek, és melegen alhat az éjszaka. Gyújtsd fel az embert, és melege lesz élete végéig.

Ööö, vagy keverem? :)