2009. július 13.
#11486 + (332/77,57%) [X]

<Garfield@USA> es azt hiszi sztem h mi meg bottal kergetjuk egymast
<Garfield@USA> kerdezte van e meki nalunk... meg stb
<Geri> mond meg neki, hogy reggel 6kor szól a hangosbemondóban a LENIN induló
<Geri> és kötelező felkelni
<Geri> mert ha nem, beront a rohamosztagos a házba.
<Geri> Orosz rohamosztagos
<Geri> és megerőszakol mindenkit.
<Geri> nőt, férfit, ... kutyát...
<Garfield@USA> OMGOMGOMG
<Geri> mond meg neki, hogy odahaza nem te nézed a tévét. A tv néz téged!
<Geri> két csatorna van, az egyikben lenin, a másikban meg egy gumibotos rendőr, és ezt ismételgeti:

"nem nézzük az egyest, nem nézzük az egyest?!"
<Geri> otthon 386osod van, és mariózni szoktál
<Geri> van a kertben saját tankod, párttag vagy, ezért utazhattál ki
<Geri> amikor sétálsz, fügyülgesd a "völgyvidéken, és hegygerincen át, tör előre a hadsereg"-et
<Geri> hívd a főnökeidet úgy hogy "comrade"
<Garfield@USA> anyaaaad, de hulye vagy :D
<Geri> ennyi jótanács birtokában már nekiállhatsz az amerikaiakkal való ismerkedésnek :D
<Garfield> megszakadtam most hirtelen, jo volt koszi :D
<Geri> amikor meglátod a szines tv-t, kiállts fel, hogy "ezt itt tilos, ez kapitalista szűkséglet

iránti vágyat gerjeszt!"
<Geri> kérdezd meg, merre van a gagarin szentély
<Garfield> :D:D:D
<Geri> meglátsz egy niggert, essen le az állad, és ne bírj megszólalni
<Geri> amikor elhaladsz a bank előtt, kiabáld, hogy ITT EGY BANK! GYORSAN HÍVJA VALAKI A KGB-t!
<Geri> kérdezd meg, a zászlóban a csillagok miért nem vörösek
<Geri> és soha, de soha ne ismerd fel a kirántotthúst!

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - gyiik - 2009. július 13.
epic
#2 - mogadishu - 2009. július 13.
viccesnek tűnik, de sok amerikai tényleg ezt gondolja rólunk. legalábbis amikor először beszéltem egy amcsival, ő is azt kérdezte, hogy mi tényleg barlangban lakunk-e meg lovakkal közlekedünk.
#3 - Sanis - 2009. július 13.
Na COR72Z itt az ukász:D

amugy ez a geri ez vorgonc?:D

nekem egy amrikai haverom megkerdezte hogy valoban leteznek-e ciganyok. Szamukra ok is olyan mesebeli lenyek, mint a sarkany meg az egyszarvu :D
#4 - tetra - 2009. július 13.
Pedig vannak nekik is cigányaik...
#5 - Vegita - 2009. július 13.
am rohadtmod azt se tudjak ki kivel van. Es ez nem csak magyarokra vonatkozik, naluk 50 allam van es kesz, meg tan Kanadat meg Mehikot tudjak h a szomszedba van. Meg Braiziliara is van sztem, aki azt hiszi h Europaba vagy Afrikaba van.
#6 - Barni - 2009. július 13.
"hátde értitek, ilyen hülye neve legyen egy országnak hogy Éhes, ráadásul rosszul Éheis-nek írják, ostoba barbár nép lehet, bár tény hogy minden európai hülye..."
#7 - tetra - 2009. július 13.
Az igaz, ezzel találkoztam amcsi cseteken (jó 10 évvel ezelőtt, amikor még angolul se tudtam rendesen), mármint hogy az ejrópaiak azok buták és amúgyis a kurva anyjukat.
#8 - Sanis - 2009. július 13.
ok azt hiszik hogy mi barbarok vagyunk, mi azt hisszuk hogy ok hulyek.

egyik sem igaz megis ott a koztudatban
#9 - mogadishu - 2009. július 13.
egyébként a kedvencem volt az a videó, amelyben az utcán leszólítottak amerikaiakat, és mutattak nekik egy térképet, majd megkérdezték tőlük, hogy szerintük melyik országot kéne lebombázni. azok pedig szépen mondták, hogy kanadát, franciaországot, oroszországot, meg stb.
#10 - tetra - 2009. július 13.
moga: ilyet itthon is lehetne ám csinálni... mindenhonnan ki lehet választani a hülyéket :)
Sanisnak +.
#11 - mogadishu - 2009. július 13.
tudom, csak azért említettem meg, mert a témához kapcsolódik.
#12 - opreszká - 2009. július 13.
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
erről van itt szó kéremszépen. azért az már durva, hogy nem tudja hány oldala van egy háromszögnek ?! hihetetlenek:D
#13 - Barni - 2009. július 13.
meg amikor Jay Leno kérdezgeti az utca embereit, ott is vannak érdekes válaszok:
rámutat egy lobogo amcsi zászlóra, és kérdezi hány csillag van rajta, válasz:
nemtudom megszámolni tul gyorsan mozog
másik: mit jelent a DC a Wasington után
válasz: őőő, Dö Capital
#14 - cortex - 2009. július 13.
a legjobb akkor is az utolsó:
"Believe me, I don't know the answer to this question but I'm thinking"
:D:D:D:D
#15 - COR72Z - 2009. július 13.
Na igen :) Erdekesek kicsit, bar tobbnyire butak... sokat lehetne meselni, persze nalunk is vannak butak de ez itt valami nepbetegseg lesz...(mint az elhizas) pl amikor mondja nekem a boss h dobjam ezt a torott csovet az erdobe, es en megkerdezem: a kontenerbe nem lenne jobb helyen? es persze jon a valasz, ja igen... igazad van :D no comment :)
#16 - COR72Z - [url] - 2009. július 13.
ja es sanis - thx a linket, es o nem az a geri :) hanem szaktarsam.
#17 - opreszká - 2009. július 13.
#15: bar nem sok koze van hozza, de errol az jutott eszembe, h haveromat melohelyen elkuldtek a haszonkulcsert. mikor mondta a csajnak, h mi kene, eloszor furan nezett, aztan megveregette a vallat, és azt mondta, h fiam, teged nagyon atbasztak:D
#18 - baleee - 2009. július 13.
Sulinkba is volt amcsi diákcsere, pénzes csaj osztálytársamnak az amcsi partnere meglepődött, amikor mondták, hogy bmw-jük van... Azt hitték lovaskocsival járnak... -.-'

Amish rulZ!
#19 - baleee - 2009. július 13.
Mondjuk arról sem szabad elfeledkezni, hogy egy utcaseprő 2szer annyit keres, mint Magyarországon az átlagfizetés. Minek tanuljon, meg mi a picsának kellene neki tudnia, hogy hol van Berlin, vagy a Kínai nagy fal, ha elvan a pénzében/vel és kényelmesen él?!

Magyarországon meg ezzel az elvileg olyan baromi nagy műveltséggel éheznek, meg munkanélküliség van... >.<
#20 - Marvinyo - 2009. július 13.
baleee:
És itt a baj. Attól, hogy a legkevesebbet kereső (nem tudom mi a szarul fizető meló ott) is többször annyit keres amcsiban mint itt, nem kéne tudatlan parasztnak lenni. A műveltség, és a tudás ott kezdődik, hogyha lehetőségem van rá tanulok, és hiába élek jól anélkül a tudás nélkül, egy tudásszint elvárható lenne minden embertől.

És alap tudásba nem tartozik bele oxigén, széndioxid, stb. százalékos elosztása 1 m3 kipufogógázban, vagy akár alapfokú programozási ismeretek. Azért a 10*10hez ne vegyünk elő számológépet, és ahhoz se vegyünk elő térképet, hogy megtudjuk hol van Oroszország. És nem érdekel a "megnézem interneten" elmebaj, ami beszivárgott az oktatásba. Minden amit felsőbb fokon (nem felsőoktatási intézményre gondolok elsősorban) tanítanak azokra alapul amit még általános 1-4be tanulunk. Azt meg tönkrevágták azzal, hogy nem szabad osztályozni mert szegény gyereknek az osztályzás lelki sérüléseket okoz. OMG...
#21 - baleee - 2009. július 13.
Hát ja. Láttam Barátnőm húgának az ellenőrzőjét. Ez gyerekes... -.-' Úgy is megkérdezi a szülő, hogy "Na de akkor hányas végül is a gyerekem?"

Másrészt próbáld meg bemagyarázni nekik, hogy nekik jót tesz az, hogy műveltek. Nekik így is jó, akkor most még minek szenvedjenek a művelődéssel. Nézőpont kérdése szerintem ez az egész. Nekünk furcsa, hogy ott ennyire alul műveltek az emberek, mert más környezetbe nőttünk fel, ahol eddig ment a látszólagos népművelés, hogy minél több tudást tudjon minden gyerek és ebbe unnak bele. Ott gyakorlatiasabb bárhogy nézzük és aki tovább akar menni csak az tanul és nem tömegoktatás van, ott van szakmára képzés, stb, stb. Magyarországon mi van? Nézzed meg: a diákok 70-80%-a tovább megy egyetemekre főiskoláknak, nagyja csak bulizni megy, leszarja. Tele az ország diplomás munkanélküliekkel, alakulnak folyamatosan a "versenyképes" habi szakok, ami a világon semmire nem jó. Egy olyan melóba nem vesznek fel diplomást, ahova egy sima 8 osztályt végzett is jó, mert 'értelmiségi' címen többet kell fizetni neki. Szakmát egyre kevesebben tanulnak, kifogynak a szakmunkások és külföldről kell behozni őket. TV-be népbutítás megy. Suliba akinek van esze és akár pl. egy asztalos szakmát akar tanulni, akár menni egyetemre gépésznek, nem hagyja tanulni az osztály, meg kell nézni, az újonnan beiratkozott osztályok fele cigány, vagy olyan aki hasonló szinten áll velük, vagy sznob, aki szintén bármit tehet, mert apuci elintézi pénzel. Ilyenek mellett az értelmes, hogy tanuljon?! Fegyelmezni egyiket sem lehet, mert egyből nekik jogaik vannak. De kötelesség aaaaaz, az nincs... -.-'

Bonyolult probléma ez. Az se mindig jó, ha valaki nagyon okos. Ha náluk ez működik, legyenek úgy boldogak. Nálunk is meglehetne csinálni azt a bizonyos felmérést. Ugyanez kijöhetne. :)
#22 - xezs - 2009. július 13.
ez túl hosszú, mínusz :)
#23 - tetra - 2009. július 13.
Összetett probléma, az biztos :)
#24 - PMester - 2009. július 13.
Az amcsik egyébként tudatlanabbak az európaiaknál. Nem butábbak, kevesebbet tudnak az oktatási rendszerük miatt. És nem igaz, hogy jobban élnek, ott is rengeteg a hajléktalan, az éhező és a munkanélküli. Más kérdés, hogy akinek van állása, az valutában is, meg az ottani árakhoz képest is jobban keres, mint itt. Na most mindenki eldöntheti, hogy hogy szeretne élni, kevesebb tudással, de nagyobb bőségben, vagy így, ahogy itthon lehet. Lehet, hogy azért, mert itt vagyok, de pillanatnyilag az elsőt szívesebben venném.
#25 - acsajnyelvreelvezett - 2009. július 13.
yo, en kulfoldon elek mar regota. nem birok magyarorszagon elni ien korulmenyek kozott. amugy meg nekem nincsenek hataraim, en csak 1 nagy foldgombot latok orszaghatarok nelkul. oda meek ahova akarok. es elmondom nektek h minden orszagban vannak okosak es butak, intelligensek es primitivek, tanultak tanulatlanok etc... mindenhol...
amugy a komment + valasztekosan nyomja a sok hulyeseget, mas eloadasaba tuti -oznam. peaceeee
#26 - acsajnyelvreelvezett - 2009. július 13.
yo, en kulfoldon elek mar regota. nem birok magyarorszagon elni ien korulmenyek kozott. amugy meg nekem nincsenek hataraim, en csak 1 nagy foldgombot latok orszaghatarok nelkul. oda meek ahova akarok. es elmondom nektek h minden orszagban vannak okosak es butak, intelligensek es primitivek, tanultak tanulatlanok etc... mindenhol...
amugy a komment + valasztekosan nyomja a sok hulyeseget, mas eloadasaba tuti -oznam. peaceeee
#27 - PMester - 2009. július 13.
Az tök jó, hogy külföldön élsz, ékezetes billentyűzetet vagy magyar oprendszert már nem tudtál beszerezni, a szülőországod jelenlegi vagy történelmi határai már semmit nem jelentenek neked, de a megyek még meek, a jó az yo, az ilyen pedig természetesen ien, mint a magyarországi tiniknek általában. Gratula te világfi.
#28 - acsajnyelvreelvezett - 2009. július 14.
tarthatsz szarnak le(cenzura) de epp a magadfajta (cenzura) emberek miatt utalom mo-t. szanalmas vagy :(:(
#29 - acsajnyelvreelvezett - 2009. július 14.
tarthatsz szarnak le(cenzura) de epp a magadfajta (cenzura) emberek miatt utalom mo-t. szanalmas vagy :(:(
#30 - acsajnyelvreelvezett - 2009. július 14.
te telleg az ÉKEZETES betuk miatt meg op rendszerem miatt nezel le? :DDDD Ki vagy te?

a #8 as kommentben benne van minden. peaceee
#31 - vipet - 2009. július 14.
es most jon vegita h tuti nem linuxot hasznal.. ;d
#32 - baleee - 2009. július 14.
UBUNTUT MÉG HASZNÁLHAT!

:D:DDD:D
#33 - tetra - 2009. július 14.
Azért néz le, mert gyökerét vesztett ember vagy. És nagy világfiként a haza 13 éves korosztály chat stílusát nyomod qdb kommentben. Ami már félúton van egy fórum felé, ahol meg illik színvonalat tartani.
#34 - PMester - 2009. július 14.
#30: Elmagyarázhatnám, hogy miért nézlek le, de megtették helyettem, viszont mivel eleve nem fogalmaztam túl bonyolultan, mégse értetted, ezért fölösleges is bármilyen magyarázat, úgyse érted. Mellesleg még soha nem néztem le senkit azért, mert nem írt ékezetet, azért viszont bárkit bármikor, ha nem üti meg a nyelv használatának a hétköznapi szintjét. Nem, nem az igényes szintet, csak a hétköznapit. Félre ne értsd, bár úgyis félre fogod, amikor egy külföldön élő ember próbál magyarul írni, és vannak hibái, abba nem szokásom bele kötni, de ők teljesen másfajta hibákat ejtenek, te simán (cenzúra) vagy. Hogy a szülőhazád már nem jelent neked semmit, abba meg inkább bele se megyek. Kár lenne egy ilyen szép napot veled elrontani. Ja, és én nem mondtam, hogy szánalmas lennél, de ha te annak érzed magad, én nem vitatkozom.
#35 - Vegita - 2009. július 14.
még a gentooba se tart semeddig magyarra allitani a billentyuzetet angol nyelv hasznalata mellet. Am mostmar xpbol is angolt raknek fel.

u.i.: a gnome meg a kde billkiosztas kezeloje mashol van, de kdebe fel perc alatt biztos at tudja allitani a legnagyobb noob is, ha eszreveszi a search bart.
A nyelv az mar hosszabb:
1. kde4 meg csak felig van leforditva (kde3 tejesen)
2. aki tudja kezelni a yum search-ot vagy az aptitude search-ot annak megvan az is 2 perc alatt, de anelkul is max 10 perc google-hasznalattal egyuttű
#36 - Vegita - 2009. július 14.
de windowsba se tart 3-4 percnel tovabb addolni idegen keyboard layout-ot.
Win 7 lang pack felrakasa mar missionosebb volt. Meg lassu is
#37 - Lako - 2009. július 14.
Vegita bazmeg! Menj el orvoshoz :D :D
#38 - Vegita - 2009. július 14.
#37 voltam de kiengedett hamar, mert megjavitottam a gepet.)
#39 - baleee - 2009. július 14.
Vegita ez arra a viccre emlékeztet, hogy miért nem adnak tanácsot női magazinokba férfiak.

Nő írja, hogy lerobbant a kocsija, hazament és látja, hogy a munkanélküli férje az ő cuccaiban pózol és kiakad, hogy elhagyja ha nem hagy fel ezzel a szokással, na ezt szépen leírja hosszan, hogy hatásosabb legyen, aztán a végére még odaírja a nő, hogy mit tegyen, erre a férfi tanácsadó:

Ha lerobban az autó annak több oka is lehet. Piszkos gyertyák, kevés benzin, túlmelegedett motor. Remélem segíthettem. László
#40 - Vegita - 2009. július 14.
#39 jaja :D
#41 - Silmarwen - 2009. július 14.
A legrosszabb iskolat elvegzett amerikai baratom is tud olyan temat felhozni, amivel engem modszeresen zavarba hoz, pedig en elvileg "elitgimnaziumba" jarok, de egyszeruen hozza se tudok szolni. Ugy gondolom, hogy az amerikaiak nem feltetlenul butabbak, csak masok. Ez a rugalmas magyaroknak termeszetesen a "dehulyeamerikaiomg" kategoria, de ha talan kepesek lennenk a masik szemszogebol is nezni a dolgokat, akkor mas szinben tunnenek fel ok is. Azokat pedig, akik szerint az az amerikai hulye, aki nem tudja az osszes europai orszagot es fovarosukat ezuton kernem meg, hogy google es egyebek hasznalata nelkul sorolja fel az amerikai allamokat. Mas nem kell, csak az allam neve. Hanyan tudnatok ezt megtenni?
[btw a de hulyek az amerikaiak videohoz kapcsolodoan, ilyet barhol lehetne csinalni, mert hulyek mindenhol vannak, a jo valaszokat meg minek tegyek be egy ilyen videoba, tehat ez nem bizonyit semmit. Ha a nyolcadik keruleti del-norvegiai(opcionalisan sved) jolszitualt uriemberhez odamentek, es megkerdezitek tole ugyanezeket a kerdeseket, valoszinuleg elobb szur le, minthogy erdemben valaszoljon]
#42 - baleee - 2009. július 14.
Ezt írtam Én is, csak máshogy.
#43 - xezs - 2009. július 14.
Valóban minden országban megvannak a tanulatlanok, és az értelmesebbek. Nálunk is sok a hülye, nem tudnám nyugodt szívvel mondani, hogy húbazmeg a magyar oktatási rendszertől szuperokos itt mindenki.

Viszont szomorú hogy minden hasonló témánál előkerül egy külföldre szakadt hazánkfia, aki görcsösen be akarja bizonyítani mindenkinek (vagy önmagának) hogy idehaza mindenki egy sötét tahó, és neki nem volt más választása, mint kimenjen, és bizony odakint minden okos és értelmes mindenki, és ő annyira de annyira jól érzi ott magát.

Én csak azt nem értem az ilyen emberekben, hogy ha annyira ki kellett menni ebből a tahó szar fos Magyarországból, akkor miért olvas nap mint nap magyar oldalakat?
#44 - acsajnyelvreelvezett - 2009. július 15.
Sajnálom hogy igy jött le nektek, nem állt szándékomban megsérteni senkit vele, mint ahogy nem is irtam semmi negativumot a #25-ös tételbe, nem ez volt a szándékom. Nem vagyok "Világfi" se, csak más a világnézetünk. Remélem tisztáztuk. üdv.
#45 - vipet - 2009. július 15.
sztem bolcsesz..

/flame on
#46 - xezs - 2009. július 15.
#44 Nem írtál semmi negatívumot??? Olvass már vissza, ember. Mégis hogy máshogy jött volna le a szöveged, ha egyszer süt a #25-ből és a #28-ból a nagyképűség? Csak tudnám mire.

Az a kijelentésed meg, hogy "utálom mo.-t", egyszerűen bicskanyitogató. Pedig nem vagyok hungarista, nem szopom a turul faszát...
#47 - Vegita - 2009. július 15.
de mar ez a nick is :D eloszor aszittem Fru anyadseszeret nickjet moderaltak, de rajottem h csak egy balf*szrol van szo, aki buszke arra h legalabb a a nyelvevel nem jar igy: http://www.napiszar.com/?p=7762 (hamár az ujjaval meg a farkaval igen)
#48 - bean - 2009. július 15.
Attól mert külföldre szakadtam attól még értek magyarul és jót kacagok az itteni hülyeségeken. Ennek mi köze ahhoz hogy jobban érzem magam Vancouverben mint Budapesten?
#49 - Silmarwen - 2009. július 16.
bean: Ne mondj ilyeneket, mert megskalpolnak
#50 - PMester - 2009. július 16.
#48: Jobban érzed magad, én is sok helyen jobban érzem magam, mint itt. És utálod Magyarországot?
#51 - Vegita - 2009. július 16.
#48 en is jobban ereznem magam sztem eleg sok helyen, (es van, ahol rosszabbul) de Magyarorszagot mint szulohazat mindig is tisztelni fogom egy minimumszinten. Ennek ellenere el kell ismerni, hogy jelenleg, mint elohely, nincs a helyzet magaslatan, a politikai elit talan itt b*szott ki a legjobban a neppel a valsag szo moge takarozva. De mint tudjuk azok most ott nem is magyarok.) Lenyeg, hogy ha 20 ev mulva egy elhetob orszag lesz, ha nem is a legjobb lesz itt elni, de eleg jo, meg se fog fordulni a fejemben mashol elni.
#52 - xezs - 2009. július 16.
bean.

Először nagypofával kijelented, hogy külföldön élsz, amit senki se kérdezett. Aztán másodjára rákontrázol azzal hogy Vancouver, amit méginkább nem kérdeztünk. Emeljünk neked esetleg szobrot amiért kijutottál külföldre? Szerinted hány ember csinálja még ugyanezt? Mielőtt elhinnéd magadról hogy kivételes vagy, közlöm hogy nem.
#53 - david - 2009. július 23.
Comdarde! Ez nagyon nagy! Én is divat kommunista akarok lenni! :D
#54 - hunstree - 2017. január 19.
#52
Szerinted nagy pofájú, amit írt? #48 Szerintem nem.
Ismered a viccet, hogy mi magyarország második legnépesebb városa? London. (De lehetne Vancouver is.)

Nagyképűen előadod, hogy te tudsz cinikus is lenni, pedig nem is kérdeztük. Emeltessünk neked szobrod, mert költőikérdést teszel fel? Szerinted hány ember csinálja még ugyanezt? Mielőtt elhinnéd magadról hogy kivételes vagy, közlöm hogy nem.

Ettől többet (illetve kevesebbet) vártam volna tőled. :)