2009. október 14.
#13133 + (353/78,06%) [X]

Xenia: tegnap este honfoglalóztunk a nyomival, énmeg közben - mivel nő vagyok, osztott figyelem - rajzoltam magamnak alkoholos filccel maximálisan profi bajuszt meg ilyen csöpp kis kecskeszakállat :$
Xenia: aztán most így alszom megminden, csöngetnek, ejmondom AZONNAL, CSAK FELÖLTÖZÖM. eddig jutottam bazmeg, egy poncsó, ami igen jóindulatúan takar csak mellnél, plusz ádám 1000 éves nadrágja, ami rajtam eléggé.. hát, hajléktalan. és bajusz és szakáll. ebben nem az a szép, ahogy kinéztem, hanem az, hogy én néztem őt hülyének, amiért így (azaz furcsán) néz rám. mindegy, elmentem a fürdőbe utána, kezdjek már magammal valamit, erre egy huszármosoly néz vissza a tükörből.
Xenia: és így lepörgettem magam előtt a dolgokat, hogy a fickó milyen komoly arccal beszélt, meg hogy mondta, hogy le kell ellenőriznie a bojlert is megminden, énmeg ott tessékelem, hogy nyugodtan, amit csak kell, menjen, arra van, persze, aláírom. :S mindezt totálisan hím arcszőrzettel, amiről elfeledkeztem. -.-

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - bocc - 2009. október 14.
Vajon mi vihet ra valakit arra, hogy alkoholosfilccel [ami tudtommal sokaig nem jon le] a sajat arcara rajzolgasson?
#2 - xezs - 2009. október 14.
Az osztott női figyelem egy legenda. A legtöbb nő akit ismerek, egyszerűen nem tud odafigyelni semmi másra:

a) tévénézés közben
b) telefonálás közben
#3 - aegrisomnia - 2009. október 14.
az unalom? :D bár más arcára biztos felemelőbb. =\
#4 - anyadseszeret - 2009. október 14.
Szerintem tenyleg tudunk tobbfele figyelni, mas kerdes, hogy akarunk-e... eleg megterhelo, meg a minoseg rovasara megy (plane, ha mondjuk ugyanazon a csatornan keresztul jon ket inger - pl. zene + telefon). Szerintem.
#5 - mooneye - [url] - 2009. október 14.
Azt figyeltem meg, hogy ha valaki nem képes többfelé figyelni, akkor váltig állítja, hogy az csak a másik nemnek megy. Tisztelet a kivételnek.
#6 - kzk - 2009. október 14.
Inkább úgy találkozom a dologgal, hogy egy nő kevéssé képes egy dologra tartósan fókuszálni és a fennmaradó kapacitása (mert hülyének nem hülye) megy a többire.
Most nem arra gondolok fókusz alatt, hogy telefonra vagy tévére figyelni, hanem kicsit komolyabb dolgokra.
Amúgy osztott figyelmet követelő tevékenységre jó példa a versenyautó. A nemek aránya meg eléggé el van tolva a témában.
#7 - xezs - 2009. október 14.
#6 Baszod ezen még sosem gondolkoztam. Lehet a nőknek egyáltalán F1-ben indulni? Nem úgy van hogy ez csak férfiaknak van, és nőknek kuss?
#8 - Jimmy - 2009. október 14.
Pilótáknál még inkább fontos.
Amúgy -
#9 - Vegita - 2009. október 15.
#7 volt ra pelda. Akkor vezettek be a 107%os szabalyt (halal komoly) egyszeruen nincs a genjukben
#10 - Vegita - 2009. október 15.
egyebkent nalam vannak single es multitaskok. Tehat vannak amiket tudok egymas alatt csinalni, de van ami alatt semmi mas nem megy. (Pl angol nyelvu telefonalasnal egy uj task tonkretesz mindent)
A quote pedig nekem eloadas mod miatt -. Elso olvasasra fel se fogtam min miert kene hangsulynak lennie
#11 - Dio - 2009. október 15.
Már egyre jobban kezd elegem lenni az elmesélt sztorikból, amihez a másik még csak hozzá se nyökög semmit. Ha nagyon ütős, oké, legyen, de az ilyeneket már unom.
#12 - Vegita - 2009. október 16.
#11 igen, pont ez a bajom nekem is ezzel. Eloadasmod=0, fel se fogtam eloszor mi a lenyeg. De en szeretem az elmeselt storykat. Es vannak tipikusan azok a sztorik, amik qdbs formaba utnek a legnagyobbat
#13 - kzk - 2009. október 16.
Hát ha a quote-ról is beszélünk, akkor igen, szar.
A vadászpilótákat azért nem akartam emlegetni, mert azért mindenféle autó- és motorsportban sokszázszorannyian vannak. Kicsit reprezentatívabb minta.
Meg ugye pár éve kitalálták, hogy a pilóta a legszűkebb keresztmetszet a gépben, és amikor a fedélzeti computer már elég dolgot csinál a sofőr helyett, akkor nem is annyira az adott képességek számítanak, hanem hogy hány g-t bírsz ki, ahogy a gép fordul alattad. Arra meg állítólag a nők az alkalmasabbak. Majd meglátjuk.
#14 - Vegita - 2009. október 16.
#13 a nok jobban birjak a zoldet?
Egyebkent szerintem a ferfiak allokepesebbre tuidjak edzeni magukat, meg ha gyengebb kepesseggel is szuletnek, mert a tesztoszteron termelodese ezen onmagaban segit
#15 - Dio - 2009. október 17.
Mi viszont jobban bírjuk a fájdalmat. :)
#16 - kzk - 2009. október 18.
Valami primitív biológiai magyarázata van, de most lusta vagyok utánaolvasni.
#17 - skizoxenia - 2009. október 23.
Az előadásmód elég gyér. Ezt kb. két mondatba is bele lehetett volna sűríteni. Még most sem értem, h valaki miért rajzol magának bajuszt? Még annak is nagyobb értelme lenne, ha a homlokára írja, hogy "L". (Viszont tetszik a neve)
#2 csúnya általánosítás. Én pl. telós ügyintéző vagyok, és hívás közben szoktam honfoglalózni. Megoldható. Attól függ, hogy kivel és miről beszélsz.
A tévézés megint más. Ha vizsgára készülök, közben mindig tévézek; de tévézés közben eszembe nem jutna vizsgára készülni... :)
#13 van benne valami!
#19 - Dinacicc - 2010. október 18.
Skizonak van igaza!!!!