2011. május 9.
#20391 + (290/78,43%) [X]

kriszi: lehet wc-n kelett vna tanulj eddig is xD
Dóri: szoktaam :D
Dóri: mindenhol van vmi könyvem
Kriszti: tényleg? O.O
Dóri: igen
kriszti: jesszus te fanatikus vagy :|
Dóri: dehogy, csak már unom a mosópor hátulját olvasni szarás közben

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - Bartuc - 2011. május 9.
Tudtam én, hogy a nők mindig ilyesmiről beszélgetnek egymás közt.
#2 - snidling - 2011. május 9.
en mindig es csakis qdbt olvasok szaras kozben. most is.
#3 - tetra - 2011. május 9.
xD nők a szarásról beszélnek XD
XDD olvas a vécén xd
#4 - AdanI_ - 2011. május 9.
Budin nem lehet mást csinálni mint olvasni. Esetleg Facebookozni mobilról, kockulás gyanánt.
#5 - Bartuc - 2011. május 9.
#4

Én néha szarni is szoktam.
#6 - xezs - 2011. május 9.
Ez valami hackelt kvót, vagy mi?

Vegyük észre, hogy Dóri 3 különböző nevű személlyel beszélget (amennyiben különbséget teszünk kis- és nagybetű között).
#7 - Vegita - 2011. május 9.
#6 :D:D:D:D:D::DD

Epic fail, asszem erre mondjak, hogy faker than your girlfriends orgasm (@bekuldo).

Neked meg Xezs azt, hogy cool story bro'! Megcsinaltad a napom, 5 perce konnyezek a rohogestol (a rotfl-t mar senki nem hiszi el na) :D
#8 - Gyuf - 2011. május 9.
#4
azt én is szoktam és közbe nagyokat mosolygok ( szarok ) :)

#6
Aztaaa :DDDDD
#9 - xezs - 2011. május 9.
#7 Nem gondoltam, hogy ilyen nagy sikert aratok, de örülök, hogy lett egy jófajta könnyes 5 perced :)
#10 - Dio - 2011. május 10.
#4 Mobilról?! Lósz.rt! Én viszem magammal a laptopot... :D
#11 - AdanI_ - 2011. május 10.
#10:

Nekem nincs laposom, az asztali PC-t meg mégse cipelhetem be monitorral billentyűzettel együtt. :) Lakótársnak van netbookja azt el szoktam orozni néha ilyen célokra. :) Laptop nem kell, ha már veszek vmi kis gépet akkor tablet vagy netbook.
#12 - Dio - 2011. május 10.
Nekem meg asztalim nincs, nem férne el.
#13 - blackmailer - 2011. május 10.
#10

+100000
#14 - Shag_Beckur - 2011. május 10.
De mit keres a mosópor a WC-ben.
#15 - Vegita - 2011. május 10.
#11 fuj, oda nem adnam senkinek szarashoz a laptopomat, mar a telefonomat is utalom beadni WC-n, hogy "teged keresnek", azzal az ujjakkal uti a billentyuzetet, amivel a villanyt felkapcsolta meg a kilincset megfogta, amit lehugyozott kezu, seggtorlesnel WC-papir feluletet ujj rovasara elszamolo userek nyomkodtak elotte :/ Fuuj!

#14 lehet ilyen integralt furdoszoba WC-vel, nincs is annal szarabb, mint mikor valakinel vagy, es az mire befejezi a furdest asszed behugyozol (most mondanam, hogy beszarsz, de vendegsegben nem illik szarni)
#16 - xezs - 2011. május 11.
#15 Ööö, izé, én élek ingerszegény életet, hogy még sosem kellett budin beadnom mobilt? Nem is értem magát a szituációt :)

Még ha szarna is valaki a családból, lófaszt adnám én be a mobilt, lusta vagyok én ahhoz.

Ha fontos hívás, majd újrahívja, ha meg nem az, minek hívta egyáltalán?

Újkori betegség, hogy a mobilt fel kell venni, ha csörög. Lófaszt kell. Én még az ajtót se nyitom ki, ha csengetnek, nemhogy a mobilt kapkodjam. Persze mikor van kedvem akkor felveszem :)
#17 - Vegita - 2011. május 11.
#16 ezzel a telefonos kapunyitossal nem ertek egyet. Bar van, aki tud rosszkor csongetni a hazba (akkor is megtette hozzad az utat), de a telefont ha tehetem, felveszem, vagy visszahivom aki hivott (kiveve ha taplo fasz es direkt roviden csorget), ugyanis en sem csinalok egy nonek 2-nel tobb nem fogadott hivast. Es nem visszairni MSN-en, Skype-on, azt mondom oke, de mikor valaki telefonon hiv, fizet azert, hogy veled beszelhessen, akkor az valoszinuleg fontos, igy taplosag nem felvenni neki a telefont.

Tehat tovabbra is tartom magam ehhez: A telefon azert van, hogy felvedd!
#18 - brrr - 2011. május 11.
#17 Én egy ismerősömtől hallottam a legjobb mobilkezelési technikát:
- ha ráérsz, vedd fel.
- ha nem érsz rá, nyomd ki.
- ha van kinyomott hívásod és ráérsz, hívd vissza.

Aki keresett, az ebből megértheti, hogy rosszkor hívott, de vetted a jelzést, és nem kell azért fizetnie, hogy "Bocsi, most nem érek rá, visszahívlak 10 perc múlva"..
Aki elsőre nem érti meg, annak el lehet magyarázni. Aki így sem érti, azzal kár vesződni :)

Ja, és persze az egésznek az ideológiája az, hogy a telefonod gyakorlatilag bármikor csöröghet, nem csak akkor amikor amúgy otthon vagy, és ráérsz. Régen ugye ha fizikailag fel tudtad venni a telefont, akkor beszélni is tudtál (mert ugye otthon voltál a telefon közelében), most ez már nem állja meg a helyét.
#19 - Vegita - 2011. május 11.
#18 bar igazad lenne :( A mobiltelefon mobil resze sokaknak nem egyertelmu, mar otthon sem veszik fel, mert masik szobaban hagyjak, de ha elviszik otthonrol, annak mar lehet orulni (nem szoktak)
#20 - xezs - 2011. május 11.
Vegita most nehogy azt hidd én kibaszásból nem állok szóba az ismerőseimmel. Ha pl. valaki jön hozzám ismerős, arról tudok, mert előre egyeztetünk. Pl. aki "csak úgy" megnyomja a kaputelefonunkat, az az esetek 99%-ában valamiféle spamet hoz a postaládákba, 1% meg a postás. Nagy ritkán felveszem a kaputelefont, de ha spammer akkor megmondom hogy nem kérünk szórólapot és lerakom. Ettől persze a szomszéd még be fogja engedni, de legalább legközelebb nem az enyémet nyomkodja. És igen, volt már olyan, hogy a postás nem tudta ideadni a csomagot és nekem kellett a postára menni érte, mert nem volt kedvem felkelni az ágyból, hogy kinyissam az ajtót (nem tudtam, hogy postás jön). Kibasztam magammal? Ki. De mondom, ez a 100%-ból 1%.

Attól meg nem fogok térdre borulni, hogy valamelyik ismerősöm pénzt akar áldozni rám és felhív, ugyanis mindegyikük dolgozik és dolgozó embereknél nem nagy kaland egy mobilszámlát kifizetni (akinek meg igen, az mit telefonálgat össze-vissza?).

Természetesen ha mondjuk állást keresek, akkor máshogy állok a dolgokhoz, akkor minden hívást felveszek, de amikor nincs "riadó" akkor van hogy nem kelek ki az ágyból vagy a fotelból csak azért mert csörög a telefonom.

Én azt szoktam mondani, hogy nem én vagyok a telefonért, hanem a telefon van énértem. Emiatt pedig akkor veszem fel, amikor én akarom.

Egyébként általában visszahívom azt, aki hívott, de azt se mindig (ha pl. tudom, hogy úgyis valami hülyeséget akar mondani).