2009. január 27.
#8806 + (55/56,29%) [X]

Gyuuu: nembaj
Gyuuu: barmi is lesz
Gyuuu: iszunk es....???
treb: hanyunk
Gyuuu: meg?
treb: nem dugok veled

Megjegyzés: vizsga előtt
megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - Ancsi - 2009. január 27.
Ez mer' vicces? :\
#2 - crome - 2009. január 27.
ez kerlek nem vicces
#3 - majki - 2009. január 27.
ez szánalmas
#4 - senmaiel - 2009. január 27.
én azé +-t adok neki:P
#5 - Vegita - 2009. január 27.
− [X] (szerinted negatív)
en mAr a simgatoba is megmontam h hulladek.)
#6 - ecch - 2009. január 27.
legrosszabb, hogy amikor ezt nemrég először láttam, 10 percig néztem, vártam hogy mi történik :(
#7 - mSc - 2009. január 28.
Azert jartok csak ide hogy lehordjatok a quoteokat? A 'tolem minuszt kap' es hasonlo megnyilvanulasokrol pedig annyit, hogy a nemtetszes kifejezesere a '-' megnyomasa hasznalatos, felteve ha ismeritek az egeren a gombok funkciojat (nem csak kattogo hang kiadasara szolgal, hanem aktivalja a hivatkozasokat, beleertve a minuszt is). Ezt nevezik feltunesi viszketegsegnek. majki hozzaszolasa pont ratok illik (hogy a quote-ra is az lehet, ebben most nem akarok allast foglalni). Elnezest a szerkesztoktol, de nem talaltam jobb helyet az oldalon, ahova felirhatnam.
#8 - Vegita - 2009. január 28.
mSc ha vmi telleg vicces az ellen nincs kifogasom, akkor en is utalom azokat akik osztjak, csak tudod regen a bash/qdb lenyege azvolt h nem ilyen hulladek emberek olvastak akik felszavazzak ezeket a fosokat simogatoba, hanem tele volt csak hozzaerto embereknek valo poenokkal (linux, irc), azt sok "divatmsn-es" nem erti oketes leminuszolja, mikor 20x jobb poen mint ez. En ezt probalom a "fikazodasommal" kifejezni.
Am en se szeretem a jo poenok (90%+) alatti jogtalan gyululkodest. Meg en se vok kulonosebben oda alapesetben a szimpla "ez szar" meg "ez zsir" meg "rotfl" komenteknek, dehat ez van
#9 - tetra - 2009. január 28.
mSc, szerinted mire való a komment lehetőség, ha nem a kvóttal kapcsolatos vélemények kifejeződésének tárolására?
#10 - Ancsi - 2009. január 28.
En csak megkerdeztem. Nem akartam hulyen meghalni. De ezekszerint mas se talalja viccesnek.
#11 - mSc - 2009. január 29.
tetra: hat arra hogy kommentalj. de a - vagy + az nem komment, pontosan ugy ahogy a szar vagy zsir vagy a szovicc sem. pontosan latja mindenki, hogy szovicc ha szovicc, es mar unjak, hogy 'szeretem'. legalabbis en kurvara, de sztem kerdezz meg barkit. a kommenteket nem magdnak irod, hanem a tobbieknek, van ertelme olyat odairni amin csak szanakoznak?
#12 - tetra - 2009. január 29.
Szerintem vannak akik hiányolják, ha elmarad a 'szeretem' :D
Ne komolykodjunk már, ez nem az MTA fóruma. Mindenki azt ír, amit akar (moderálási kereteken belül), hogy határozod meg, hogy egy vicces kvótokat gyűjtő oldalon mi a tematikai megkötés? Én speciel akkor szoktam megszólalni a kvóttal kapcsolatban, ha valami nagyon érzésem van. A sima - az a nem volt vicces, a sima plusz az a mosoly. Ami ezen túl van ("szánalmas", "szóvicc, szeretem") az extra érzelmi kifejeződés, így létjogosultsága van.
#13 - mSc - 2009. január 29.
nem komolykodas, nem MTA, plane nem en szabom meg ki mit irjon. de ha olvasok egy quote-ot es latom hogy van hozzaszolas, akkor kattintok rogton abban a remenyben hatha ott is lesz valami ertelmes. de legtobbszor nincs. altalaban az hogy nekem plusz vagy minusz. magasrol szarom le hogy a tobbi parasztnak plusz vagy minusz. 'hozzaszolast' varok. ezzel tovabbra is fenntartom hogy pluszminuszt hozzaszolni feltunesi viszketegseg.
#14 - treb - 2009. január 29.
Érdekes látni, hogy egy-egy quote-on mennyire össze tudnak veszni az emberek. Valakinek ez tetszik, valakinek meg az.
Kivételesen azért szólok csak bele most ebbe, mert én követtem el a quote-ot.
Meglátásom szerint pont az a lényege az állatsimogatónak, na meg az oldalt felügyelőknek, hogy csak az kerüljön ki ténylegesen az oldalra, amire azt mondják, hogy jó és tetszik. Beküldenek rengetegféle bejegyzést, melynek csak töredéke jut ki az oldalra. Eltérőek vagyunk, valakinek a szőke nős viccek jönnek be, valakinek meg a rendőrviccek, esetleg mindkettő. Ha itt van ez a quote akkor valami oka van, hogy bekerült. Biztosan tudna bárki felhozni olyat, hogy látott már jobbat is és mégse került be. Én se tartom különösebben frappánsnak ezen bejegyzést, csak ott abban az adott szituációban (hajnalban, utolsó vizsgák előtti nagy hajszában) egy kis felüdülést okozott, és gondoltam megosztom másokkal is, hátha többeket megmosolyogtat. Nem vagyok viccgyáros én se! :) Ennyi.
#15 - mSc - 2009. január 30.
treb: nem is a quote-rol van most szo, hanem a kommentekrol altalaban. olvasd el legyszives a #7-es hozzaszolas utolso mondatat.
#16 - treb - 2009. január 30.
Tudom, elolvastam. De alapjában véve a qoute indította el a kommentáradatot is. :)
De abban igazad van, hogy ez egyre többször fordul elő.
#17 - MateusGrandus - 2010. április 20.
Talán vannak akik ismerik az IHB kifejezést, azaz Iszunk, Hányunk, Belefekszünk.
#18 - MateusGrandus - 2010. április 20.
Csak ha nem értené valamelyik kocka.