2009. február 27.
#9417 + (316/81,47%) [X]

<deino> saját magam szivattam be, megint
<deino> KMPlayerben állítgatom a soronkénti karakterszám megjelenítést felirathoz,
<deino> gyors billentyűkkel, de nem emlékszem pontosan melyik melyik, szal nyomogatom össze vissza.
<deino> Alt+F2 növeli, sok lett. Alt+F3, picsába ez a default, megint alt+F2, megint sok.
<deino> Aztán kipróbáltam az alt+F4-et, hátha az csökkenti.

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - Shag_Beckur - 2009. február 27.
Alap, ha az ember kicsit belemerül a problémába :)
#2 - numen - 2009. február 28.
fogadjunk, hogy jó lett volna egyébként, de conflictolt a wm beállításaival… (vdsk s kmplayert látva rémjött a trollkodhatnk:P)
#3 - deinoerd - [url] - 2009. február 28.
numen: alt+F1 a helyes válasz. :P
#4 - Vegita - 2009. március 2.
ezert hasznalok parancssoros mplayert :D:D
KDE fan letemre kmplayert ki se probaltam mer annyira szidtak.) ubuntun anno nem tetszett az egyik standard mplayer gui, igy ugy dontottem terminalos filminditasal megbizhatobb nincs :D
#5 - Vegita - 2009. március 2.
ha meg mindenaron grafikus lejatszo kell, mer nincs kedvem szenvedni, akkor meg kaffeine vagy dragon player
#6 - kdl - 2009. március 4.
szerintem meg hasznaljatok vlc-t minden platformra. legjobbabb :)
#7 - opreszká - 2009. március 5.
bocsássátok meg hozzá nem értésemet de miajóistennek olvasok minden masodik commentbe vmi olyan progiról amit a budos eletbe nem hallottam meg, miert nem jo nektek a winamp meg hasonlo 1xu szofverek?:D
az oke h vki linux mer ha neki az kell vmiert akkor hasznalja azt, de baszki itt mindenki masmilyet hasznal, mindenbol mas, paranccsoros titkoskodos faszomtudja amihez kulon lexikon kell h hasznalni tudd.. nah szoval ez nagyon kikivankozott belolem, elore is pardon aki magara veszi :D
#8 - tetra - 2009. március 5.
Ezzel (ha nem is teljes) mértékben (de) egyet tudok érteni, a zenelejátszás pl elég egyszerű dolog ahhoz, hogy ne kelljen különösebben minőséget keresni benne, winamp és kész. Ínyenceknek winamp 2.x-3.x.

De amikor a sok gizdagyerek elkezdi propagálni a saját maga által használt űberfasza programot, az engem is zavar. Én sem mondom el minden utcasarkon, hogy az Mplayerem mindent visz, és az Opera mekkora királyság. Meg a totál kommander is tud (kellemes) meglepetéseket okozni az évek múltával is. Mert ez senkit nem érdekel, és vagizni meg nem akarok.
#9 - Vegita - 2009. március 5.
hat en eleinte zenere mindenkinek ajanlottam linuxra az amaroKot h olyan mint az itunes csak mukodik es gyors, meg winampnal 20x jobb, de kiderult, h csak en boldogulok vele, mindenki masnak katasztrofalisan mukodik.
Total commander helyettmeg termeszetesen krusader (nah jo, befejeztem.))
Am ez azer van opreszka, mer az ember sose talal eleg embert, aki vele egyetert, es hatha itt talalkozik vkivel, aki veletlen ismeri es tiszteli az altala meggyozodesbol jobb programot...
#10 - m4rwin - [url] - 2009. május 4.
#7:
A Winamp tudtommal a Windows kodekjeit használja. Ezekkel mindenféle problémád lehet, amik közül a legegyszerűbb, és leggyakrabban előforduló, hogy valahonnan meg kell őket szerezni, és feltenni. (Esetleg egy új videóhoz új kodekeket feltenni, ami esetleg bekavar az összes addig működőnek.) Meg amúgy is zenelejátszónak lett eredetileg kitalálva, így erre a legalkalmasabb. Az ilyen extra funkciók általában gyengébb minőségűek, mint a külön erre a célra készített szoftverek. (Szerintem ebben az esetben is.) Zenelejátszónak viszont Winamp-et használok, a kiváló playlist-kezelése miatt (old skin, semmi library).

Hogy mit tartok én jó videólejátszónak? Tudom, hogy érdekel ;) MPlayer különböző változatait (mpf, SMPlayer, parancssor), illetve a VLC-t. Ezek beépítve tartalmaznak kétszer annyi kodeket, mint amire valaha szükséged lesz. Az MPlayer-t ismerem jobban: rengeteg beállítási lehetősége van. Ha pl. fekete háttér kell a feliratod mögé, hogy ne zavarjon a videóba kódolt másik felirat, akkor két perc manual olvasgatással megteheted. És hasonlóan szinte bármi mást is ;)
#11 - Bozsi - 2009. május 9.
omg