2009. április 9.
#10014 + (411/89,60%) [X]

Balfimukk: Elmentünk a teszkós kínaiba, ott áll a sor 10 perccel 8 elõtt, senki oda nem megy a pulthoz, mindeki arra vár, hogy féláron legyen a kaja. Erre mi odamegyünk, aszondjuk elvisszük az összes háromízû csirkét féláron, és odaadták. Debunkóvagyokfaszom, mi? :-))

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#2 - Shag_Beckur - 2009. április 10.
LOL

Követendő példa!
#3 - ashnur - 2009. április 10.
az "ide" szó kitörlését a nyelvből még egy jó vicc esetén se tudom megbocsátani:(
#4 - crome - 2009. április 10.
hahah :D
#5 - PMester - 2009. április 10.
Ok, jó húzás, csak az a kérdés, mennyi az az összes? Mert ha fél tonna, akkor még jövő ilyenkor is azt eszitek...
#6 - balumaci - 2009. április 10.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#7 - cr0n - 2009. április 10.
nyilvan fel tonna haromizu csirket tarolnak a kinaiban.
#8 - bithunter - 2009. április 10.
Hol lehet ilyen háromízű csirkét kapni? Nem ettem még ilyet, pedig szeretem a kínai kaják többségét :)
#9 - Stinkfist - 2009. április 10.
nem vagyok jártas a kínaiban, milyen az a háromízű csirke? kutya, macska, patkány?
#10 - Dio - 2009. április 10.
#7 Főleg este nyolc fele, amikor valószínűleg azért van féláron, mert lassan zárás...

#9 Mifelénk édes-savanyú-cípős szokott lenni.
#11 - bithunter - 2009. április 11.
#10: és merre van az a mifelénk? Igazán kipróbálnám. ;)
#12 - Dio - 2009. április 11.
Hát ahol én olyat ettem, az Kispest Euro Park. Amúgy nem nagy kunszt. :)
#13 - opreszká - 2009. április 11.
imádom a kínait, volt 1 időszak mikor minden szerdán a 2 marketing óra közötti negyed órás szünetben kiszaladtunk a hévvégre h beugorjunk a kínaiba, aztán egész órán azt ettünk:)
#14 - PMester - 2009. április 11.
#7, #10: Én se gondoltam komolyan, miért kell mindent szó szerint venni? Tudjátok, van az az izé, amit humornak hívnak. Itt tartunk, hogy senki nem lát tovább a leírt szavakon? Ha nektek nincs meg ez az izé... humorérzék vagy mi a szösz, akkor ezen az oldalon nem sok érdekes dolgot találtok, és van egy rossz hírem, venni ilyet nem lehet, a windows update se tartalmazza, szóval kicsit rá kéne gyúrni, mert ilyen cucc nélkül a mai világban szar élni. Ameddig ilyenetek nincs, talán a http://www.hirado.hu oldalt tudnám javasolni.
#15 - Dio - 2009. április 11.
Azt a sértődős mindenedet.
A "poénodban" semmi realisztikus és -hangsúlyozom-- szerintem semmi vicces nem volt. Persze ha más hülyeséget beszél, akkor is biztos velem van a baj, ezért kellett megpróbálni sértegetni, ha már neked úgy fájt.
#16 - PMester - 2009. április 11.
#15
1.: Én nem sértődtem, meg, tudni illik szerintem egy vad idegen fórumos hozzászólására azok tudnak megsértődni, akik chatszexelnek, meg távkapcsolatot ápolnak msn-en, én ismerősök szemtől szembe mondott mondataira tudok megsértődni, ha van olyan. Ez meg csak reakció volt a tiétekre. Ha nem tetszik, válaszolj rá, ahogy most is tetted, meg ahogy én is, de ha ez téged sért, csak sajnálni tudlak, viszont vannak emberek, akiknek órabérért beszélhetsz a problémáról.
2.: Hogy egy poénban nincs realisztikus, az még nem probléma, de látom, nem értetted meg, miért javasoltam azt a bizonyos oldalt, ha értetted volna, nem a realitást keresed már megint.
3.: Hogy neked nem tetszett, nos nem vagyunk egyformák, más az ízlésünk, nekem tetszett, azért írtam le, lehet, hogy az egész oldalon egyedül vagyok ezzel, de engem ez nem zavar, téged se kéne.
4.: Megint nem a quote-ról beszélünk, hanem egymás hozzászólásairól, pedig ha ez lenne a cél, akkor a hozzászólásoknál is lenne +/- jel, bár akkor meg a szóbeli minősítésre nem lenne szükség.
#17 - Dio - 2009. április 11.
Megint sértegetni próbálsz. Olyan kis béna... :)
Szerintem beleerőltetni egy nagyon logikátlan és esélytelen poént valamibe nem vicces. Bocsi, talán túl kifinomult, az amim nincs is. Akkor se kellett volna kiakadnod, mert te tetted, nem én.
Próbálj még ócsárolni, hátha legközelebb. ;)
#18 - PMester - 2009. április 11.
#17: Nem, nem próbáltalak sértegetni, maximum te annak vetted, de már fárasztó vagy. Ez a „kis béna” jelző volt az első sértés, ami a beszélgetésünkben megjelent, de ez is tőled jött, és nem esett jól, pontosabban nem érzem rám illőnek, így célba talált, hátra dőlhetsz. Ha megunom a társalgást, az kiakadás? Mert akkor abban igazad van, másképp nem. Tőlem holnap folytathatjuk az eszmecserét, csak egyre kevesebb kedvet érzek hozzá. Az ócsárolás nem kenyerem, neked esetleg igen? Esetleg ez a lebénázás lett volna az első lépés az anyázás felé? Most az jön, hogy neten vagyok csak bátor? Mi értelme szidni valakit, akit sose látok élőben, de ha a szomszédban lakik, azt se fogom megtudni soha? Egy tanácsot adnék, talán ezt nem érted félre, gondolkozz el rajta, hátha te vagy az, aki mindent sértésnek vesz, vagy próbál venni. Egy valamit határoztam el most, mától, bárkinek reagálok egy hozzám fűzött hozzászólására, a végére mindig oda fogok biggyeszteni egy mosolyt, nehogy azt gondolja az illető, hogy megsértődtem. Egy dolgot felejtettem el, már a második neked címzett hozzászólásomnál bocsánatot kérhettem volna ha megsértődtél, mert nem a sértegetés volt a célom. Nem érzem, hogy szükséges lenne, mert szerintem semmi olyat nem írtam, amit ennyire komolyan kellett volna venned, de hogy háborgó lelked megnyugodjon, most megteszem, ennyi nagyvonalúság nekem még bele fér. Na, és akkor itt a mosoly: :) Ha gondolod, holnap beszélünk, ölel és csókol: PMester.
#19 - Dio - 2009. április 11.
Csak azt nem értem, miért fájt neked annyira a hozzászólásunk, hogy ezt elindítsd. Milyen társalgást untál, mikor addig nem is volt társalgás?
Ha nincs értelme így szidni valakit, akkor vajh' miért?!

Szerintem, ha valakinek a humorérzékéről ilyen minőségben beszélek, azt sértésnek szánom, függetlenül attól felveszi-e. Ha ezt erősebben meg is ismétlem, azt azért teszem, mert eddig nem sikerült megbántanom. Ha már a második szúrkálódásommal se értem el semmit, akkor igen, a próbálkozás elég béna.

A bocsánatkérés csak akkor ér valamit, ha iróniamentes. Ezt nem vettem annak, de nem is volt rá szükség, hisz semmi olyat nem írtál, ami rosszul esett volna, ha akartál, ha nem. Lehet, hogy mindent sértésnek veszek, talán mert az én neveltetésemben ezek az esetek nem fértek bele a kulturált hangnembe.

Én meg azt tanultam meg, hogy ha valaki rosszindulattal telt kommentet ír, elengedem a szemem előtt (még akkor is, ha nem tetrától jön :P - bocsi szivi, rég említettelek :D).
#20 - PMester - 2009. április 12.
Üdv ismét kedves barátom!

Szóval hogy válaszoljak neked:
Első bekezdésed: Írtam a quote-ra, te írtál nekem, a quote-ra semmit, erre válaszoltam, arra te, arra én… Akkor hogy is van ez a ki indított micsodát babám? Ha nincs értelme szidni valakit… kérdésedet én is feltettem neked, azóta is várom a választ. Hogy miért fáj? Ezt már sajna nem tudom bebizonyítani, hogy nem fáj, mivel elkéstem a szmájlis befejezős ötletemmel, sajna ez van.

Második bekezdésed: Én nem beszéltem semmilyen minőségben a humorérzékedről, egyet mondtam, hogy nincs. Ez nem sértés, ez egy tény, amit azóta is így gondolok. Egyes, nálam okosabb emberek szerint egyébként a humorérzék és a fantázia az intelligencia megnyilvánulása, de ezt csak zárójelben említem, nem ismerlek, fogalmam nincs az intelligenciád szintjéről, biztosan értelmes, tanult, művelt ember vagy, ezt azért szeretem feltételezni, mert ilyen emberekkel szívesebben beszélgetek.

Harmadik bekezdésed: Jézus mondta: „Vannak, akiknek nem lehet a kedvükre tenni” Hát, ha ennyire válogatós vagy, nem fogok szerenádot adni egy bocsánatért, evvan :) Nos látom, te is hajlasz rá, hogy talán mindent sértésnek veszel, ez nagyon jó, ez az első lépés, hogy javítsunk magunkon, sokan nem képesek meglátni saját hibájukat, máris nőttél a szememben.
A neveltetésedet kár volt felhozni, mivel nem ismerlek sem téged, sem a szüleidet, se hinni, se nem hinni nem tudom, hogy jó nevelést kaptál, igazából nem is izgat a kérdés.
Van viszont egy elképzelésem, miszerint azok az emberek vesznek komolyan minden kis piszkálást, akiket gyerekkorukban rendszeresen bántott, csúfolt, megalázott, kiközösített a többi gyerek, és nem tudtak ellene tenni. Esetleg volt ilyen problémád? (vagy van, nem tudom, hány éves vagy)

Negyedik bekezdésed: Ha mindenki tanult, akkor nem értem mi a probléma, tiszta haszon volt az egész, már megérte felkelned tegnap.
Tetra nevű egyén említéséről jutott eszembe még, nem olyan rég egy ráérős délelőtt rengeteg quote-ot olvastam, és pont a terta tűnt az egyik olyannak, aki rendszeresen szól hozzá a dolgokhoz, és még normális is. Találtam még sok más ilyen hozzászólót, de inkább nem említem őket, nem nyalni akarok. …kivéve néhány női felhasználóval kapcsolatban, de ne menjünk bele.

Mivel elmúlt a náthám és a fejfájásom (köszönöm Neo Citran) már nem untatsz, boldogan duzzasztom veled tengerré vitánk pici csermelyét, ha gondolod. Na és itt a beigért mosoly: :)

A te őszinte híved: PMester
#21 - tetra - 2009. április 12.
Én nem szoktam rosszindulatú komment írni, kikérem magamnak (meg egy sört is)...
#22 - bithunter - 2009. április 12.
:D
#23 - Dio - 2009. április 12.
#21 Nesze kettő, és bocsáss meg. (küldjem postán?)
#24 - kzk - 2009. április 13.
Bemondásos sörre én is jelentkezem.
PMester, neked erről papírod van?
#25 - Dio - 2009. április 13.
Elfogyott, megitták a locsolók. Meg ma különben is gonosz vagyok. Nyehe :D
#26 - kzk - 2009. április 13.
Basszus, tényleg, menni kéne locsolni, csak nincs hova. Fail.
#27 - PMester - 2009. április 13.
24# miről?
#28 - kzk - 2009. április 13.
Nem kezdem el fejtegetni, mert akkor nem állunk meg egy kisregény terjedelmű párbeszédnél. Arra gondoltam, hogy nagyjából mindenki képben van a saját fejével kapcsolatban és erről kérdeztem a véleményed. De ha nem kattant egy válasz, akkor inkább hagyjuk, bocsánatot kérek, amiért szóba hoztam.
#29 - PMester - 2009. április 13.
#28 Nem, nincs papírom róla, de képben vagyok a fejemmel kapcsolatban, és nincs vele problémám.
#30 - kzk - 2009. április 14.
Korrekt válasz.
#31 - Balfi - 2009. május 2.
PMester: 4 doboz volt az egész, este megettem egy dobozzal, másnap meg kettővel, a csajomnak egy elég volt. El kellene menni megint oda jól, de sosem érek olyankor rá...