2009. október 22.
#13269 + (1026/89,77%) [X]

Lány: de néha örülnék, ha farkam lenne
Lány: tökre érdekel, milyen kiverni
Fiú: az enyémet is kiverheted, nem kell hogy a tiéd legyen

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - opreszká - 2009. október 22.
mindjárt jönnek az oltások hogy milyen unalmas meg szar meg stb. pedig ez baszott nagy :D
#2 - tetra - 2009. október 22.
Szerinted 92%-on jönnek majd az oltások?

Amúgy unalmas meg szar meg stb... :D
(szerinted negatív)
#3 - Shag_Beckur - 2009. október 22.
Lány, fiú...

#13269 + (378/91,81%) − [X] (szerinted negatív)
#4 - Vegita - 2009. október 22.
#3 I feel the same
#5 - Atka - 2009. október 22.
De mégis miért éreznétek jobban magatokat, hogyha a lány fiú helyett az lenne ott hogy:
Magdi
Lacika?
#6 - tetra - 2009. október 22.
Laurentina és Ferdinánd.
#7 - baleee - 2009. október 22.
:DDD:D:D


Ami enyém, az a tiéd is. >.<

++
#8 - Shag_Beckur - 2009. október 22.
Atka:

Attól érezném jól magamat, ha az állatsimi fele nem XY-ból állna.

Aki quote-t küld be, az vállalja magát, vagy halgasson mindörökre.

És most megcsókolhatod a menyasszonyt.
#9 - Vegita - 2009. október 22.
#8 +
de a Magdika/Lacika is egy intelligensebb megoldas, legalabb nem levagos mint egy XY vagy egy fiu-lany
#10 - ecch - 2009. október 22.
EZ NAGYON NAGY XD
EZBASH XD
#11 - ecch - 2009. október 22.
Lusták gyanut nem keltő kamu nickeket kitalálni. Aki egy kicsit s intelligencs, olyan kitalált kvótokat gyárthat kitalált nevekkel, hogy 85-95%-ot simán tartja.
#12 - Bartuc - 2009. október 22.
Jajj bazmeg most ez az új divat? A megjegyzés már kifújt? Valami miatt mindig muszáj csapni a nyálatokat? Fél éve nem zavart ez senkit, most miért? Mert akkor volt más, ami miatt lehetett sírni? Ettől tűnsz igényesnek, hogy sírsz? Shag_Beckur te aztán pl rohadtul vállaltad most magadat, hogy beírtad névnek hogy Shag_Beckur. Ugyanannyit tudtam meg rólad mint a fenti lányról vagy fiúról. Vagy Vegitáról. Vagy Xavierről. És le is szarom, hogy kik ők, csak az a vicces érdekel, amit egyszer mondtak. De a kedvetekért ezentúl majd minden komment előtt linkelek egy képet a scannelt személyimről, hogy nehogy azt higyjétek, hogy (veletek ellentétben) nem vállalom magam. Hetente egyszer még önéletrajzot is csatolok hozzá. Bármit megteszek, csak nehogy negatívval szavazzatok és ráadásul el is mondjátok nekünk, mert mi nem szarjuk le magasról, sőt, kifejezetten érdekel.
#13 - esakreativ - 2009. október 22.
ettöl függetlenül nem vicces
#14 - m585858 - 2009. október 22.
#12 +
#15 - Dio - 2009. október 22.
"Ugyanannyit tudtam meg rólad mint a fenti lányról vagy fiúról. Vagy Vegitáról. Vagy Xavierről. És le is szarom, hogy kik ők..."
Még valaki, aki azt hiszi, Xavier egy személy... Hjajj...
#16 - Vegita - 2009. október 22.
#12 azert ez igenis fontos! Teny, hogy en nem egy nickkel rohangalok, 4-5 kulonbozo nickkel vagyok itt is kint, de Shagnek pl eleg sok helyen ez a nickje, mindenki egybol tudja, hogy "az az irces szovicctroll" es ugy kulon utnek a quotejai.
A quote nem lenne rossz, de tenyleg idegesito, hogy regen midnenki vallalta a nickjét, most meg mindenki itt sir, hogy "jaj mi lesz ha kiderul hogy vicceset mondtam". Az, hogy valaki nem vallalja szivesen, hogy tegnap igy meg ugy berugott, falra hanyt, az egy dolog. De ebbe semmi olyan nem volt, ami miatt ki kene cenzurazni a nicket. A szereploknek semmivel nem lenne rosszabb, ha egy ket ismerosuk is elolvasna itt, hogy ezt ok irtak.
#17 - Bartuc - 2009. október 22.
#15 Nem hiszem azt. Ne idegesítsél.
#18 - Bartuc - 2009. október 22.
Itt nem arról van szó, hogy valaki "nem vállalja szívesen", vagy "kellemetlenül érzi magát miatta", hanem egyszerűen csak SENKIT nem érdekel, ki mondta, csak hogy mit. Valami arc a net-ről. Kész. Ennyi. Ha Shag azt akarja, hogy felismerjék írjon nevet, meg van oldva. Aki leszarja, hogy tudják-e, hogy róla van szó, azt meg mit kell baszogatni? Egyszerűen nem értem.
#19 - Vegita - 2009. október 22.
#18 ezzel a kommenttel elintezted, hogy hamarosan jon valaki, aki elmeseli, hogy hol tart ma Magyarorszag.

Egyebkent meg ha nem 2 hete olvasnad a qdbt (tudom, hogy regebb ota teszed) akkor teged is idegesitene, hogy mig regen bashen ennek megvolt az igenyessege, tudja az ember, hogy Opal-t kell keresni meg egyebek. Meg volt egyket nethuszar ismerosom, akiket poenbol beirtam, es 10bol 5x kijott a nickjuk. Mindig elkepzeltem emelle hogy ő mondja (azert kerestem ot, mert eszembe jutott rola valami mas vicces)
Amig volt egy-ket xy, nem zavart, mert tudtam, hogy vallalhatatlan tortenetrol van szo, bar volt egy-ket tippem, hogy ki lehetett olykor.

Regen orult az ember, ha bevestek a nickjet a bash.hu kövébe, ma meg tagadja, hogy vicceset mondott. Ez eleg jo magyarazat arra is, hogy az ember inkabb kikerulni akar, mint vicceset mondani. Lasd simogato jelenlegi szinvonala.

Ami a megjegyzest illeti: engem kevesebb zavart, mint a tobbieket. Ngaoyn ritkan szoltam, mikor mar tenyleg nagyon zavaro volt. A nevtelenseg tobb mint egy eve zavar, de csak most kezdett nagyon kirivoan idegesito lenni, es orultem, hogy vegre Shag es Ancsi is eszrevette.

Az pedig ultranagy fail a kommentedben, hogy senkit nem erdekel, hogy ki mondta (pl Fru). Meg volt bashnek az a kulturaja, az az irces kemenymag, akiknek igenis sokat mondtak azoka nickek. De csak hogy erezd mirol van szo: bash backstage-en kulon tobbszor szopba kerult, hogy rooney utalja a DC-s quote-okat, es tobbet torli azokat. Szerinte nem annyira viccesek, de valojaban arrol volt szo, hogy nem ismerte a szereploket, IRC-szereploket meg igen. Mert ugye bash egy underground ág volt, nem a torrentezok msn-quote-jai kerultek ki eleinte, IRC utan meg DC volt a legelitebb ilyen teren. Ez szerintem eleg magyarazat arra is, hogy a xezs-félék mire gondolnak, mikor azt mondjak, hogy ovoda lett a qdb-bol, meg hogy csokken a szinvonal. Nekem is szolt mar be parszor, de megértem.
#20 - Ancsi - 2009. október 22.
Már bocs, de szerintetek a Nikol és a Pamela nem volt nagy kamunév, amit beküldtem? :))))))))
#21 - Ancsi - 2009. október 22.
Bár mondjuk, nevezhetjük művészneveknek is. Ő, ja. És akkor elég sok ember választja a Xavier művésznevet... :D
#22 - Ancsi - 2009. október 22.
Ja és egyebként, Igaza van (MOST) Vegitának.
De értem Bartuc álláspontját is, engem is zavar néha a nyálverés. Szerintem le a kommentekkel :D E.

Elnézést a darabos gondolatmenetért.
#23 - Bartuc - 2009. október 22.
Engem nem érdekel, hogy 10 ember ismeri egymást, és tudni akarják ki mit írt. Ők még mindig be tudják írni a nevüket. Aki nem akarja, attól meg ne várd el, hogy miattad tegye meg. Mert neked az úgy viccesebb, ha tudod, hogy azt épp egy laci nevű internetfelhasználó írta.

Igen, értem, nem kell még egyszer elmondani, hogy neked viccesebb egy quote, ha tudod ki írta ÉS éppenséggel ismered az illetőt. Azt nem értem még mindig, hogy miért akarod tudni olyan emberek NICKnevét, akikről fingod sincs, hogy kicsodák, és ezen az egy quoteon kívül soha a büdös életbe nem fogsz többet semmit olvasni tőlük. (ilyen csak 10ből 9 estben fordul elő).

De hát igazából értem. Mert ez most a divat. Majd kinövitek, 2 hónap múlva más lesz a sláger. Megszoktuk már.

És hogy értsd, alapvetően minket nem zavar, hogy téged, és még pár embert ez idegesít. Igazából szarik rá mindenki. Csak az bassza az agyunkat, hogy minden kicseszett quote-hoz beírjátok ugyanazt. Hogy az ember még el sem kezdi olvasni a kommenteket, de már tudja, hogy Vegita vagy valamelyik másik már rég be is írta az éppen aktuális faszságot, és hogy ő micsoda minuszt adott a quota-ra és ezzel milyen elégtételt vett most rajta (bizonyítékképp be is kell másolni, hogy "szerinted negatív", ez különösen fontos, mert enélkül nem hiteles az egész, és még a végén azt hisszük, csak a levegőbe beszél).
#24 - Shag_Beckur - 2009. október 22.
Vegita szépen megfogalmazta.

Én most kicsit másképp.

Van, amikor az embernek eldurran az agya. Nekem ez egy, másfél hónapja, vagy mikor jött el, amikoris a fél állatsimi és az utolsó bekerült pár quote XY, XavierYvette, LanyFiu volt. Olyan helyzetekben is, amikor semmi, de semmi értelme.

Felbaszta az agyamat. Akkor megfogadtam (amiről egy idő múlva le fogok tenni, mert hiába való az egész, de legalább megpróbáltam), hogy hiába tetszik egy quote, ha XY, minusz.

Miért írom ezt be alá? Hogy kapjon észhez a sok balf... beküldő, hogy ez így nagyon nem oké, és bassza a csőrét némelyeknek.

Ugyanilyen az "am". Az ellen is keresztes hadjáratot folytatok. Amelyik quote-ban "am" van "amúgy" értelemben, rögtön mínusz. Miért? Mert telibeszarom azt, hogy valaki szerint ez most egy kibaszott trendy rövidítés, ellenben kurvára nehézkessé teszi az értelmezést, főleg ekezet nelkuli környezetben.

Igen, ilyen esetekben be fogom írni, hogy miért szavaztam le. Hogy lássák az emberek, hogy MI A BAJ A QUOTE-tal. Nem feltétlenül az, hogy nem vicces, hanem kis faszságok, amik tönkrebasszák az egészet.

Hót leszarom, hogy KisPista32 követte el a quote-ot, úgyse ismerem. De ha ez a trend folytatódik, hogy az összes quote xy lesz, akkor lesz itt szép Xavier és Yvone adatbázisunk, aminek semmi értelme.

Szóval én minden egyes ilyen kibaszott quote alá be fogom pofázni a faszságaimat. Amíg meg nem unom. Addig meg a bölcsészek, akik nem értik, hogy ez miért jó, használjanak Linuxot!
#25 - kzk - 2009. október 22.
Vagy röviden és primitíven:
nevekkel reálisabb az egész, természetesebb, így nagyobbat is vidulok rajta, ez pedig bizony benne van abban a véleményemben, hogy tetszik-e.
#26 - pbetu - 2009. október 22.
Én ezt nevezném a presztizs-elvüségnek. Attol mert bash-on Opal irta, már jó mi? És attol mert "Lány" , nem. Persze tök érthetö..Csak én nem értem ugytünik :) Ja meg Bartuc. :) Sebaj ugyis mindenki azt mondja hogy neki van igaza ugyh mehet ez a végtelenségig, de szerintem menjen mindenki és igyon meg egy sört.
#27 - Shag_Beckur - 2009. október 22.
Ennek köze sincs ahhoz, hogy egy quote jó-e vagy se.

Az összképet rontja le. Ugyanúgy, ahogy a Windows 7 amúgy tök jó rendszer lenne, meg is venném, csak az összképet lerontja, hogy min. 30e Ft. Annyit meg nem adok rá ki.

#win7 + (427/90,67%) − [X] (szerinted negatív)
#28 - Barni - 2009. október 22.
#26
-opaloshoz csak annyit fűznék hozzá hogy nem attól lesz jó mert ott van a nickje, hanem amikor valakinek először mutatom magát a bashut akkor beírom a keresőbe hogy opal és azokat olvasgassa.
Tehát egy "márkajelzés", ahogy másoknak itt qdb-n freakazoid, fru, meg a többi szeleb.

Viszont ha mindegyik kvót ugyanazokkal a nickekkel fog menni, akkor nemcsak egyhangu lesz, de később nehezebb is visszakeresni. Jó persze egy átlagos nick nem fog megmaradni az emberben, de azért a többségben azért ezek eléggé egyediek.

-más:
ezzel meg az a bajom:
#13269 + (427/90,67%) − [X] (szerinted mitszámít)

hogy régebben sokan csak ennyit és semmi mást nem írtak kommentnek.
Gondolom nem kell magyarázni senkinek hogy szépen nézne ki ha mind az 530 ember bemásolná ide ezt az egy sort. Azért gondolom mert mostanában azért már aki ezt bemásolja, hozzá is fűz valami személyes véleményt (pedig elég lenne az utobbi is...)
#29 - kristu - 2009. október 23.
#15 miért Fiú és Lány nem élő személy?
#30 - xezs - 2009. október 23.
Bartuc: Nagyjából igazat adok a többieknek, viszont hozzátenném a magamét. Abban igazad van, hogy igazából senki nem fogja tudni, hogy egy nick, mondjuk Peti12 kit takar. És pont ez a lényeg az egészben: ha úgyse tudja senki, akkor miért nem lehet felvállalni? Olyan ne akarjon húdepoénos lenni a qdb-n aki még attól is parázik, hogy kiírja a nickjét, amiről egyébként a qdb-t olvasók 99,99%-a (igen, tizedesvessző, nem pont ahogy sok fasz írja!) nem fogja tudni, hogy kicsoda is valójában. Ez olyan mint amikor a fuxos cigány pózol a fényképezőgépnek, de igazából meg egy kis puncika, akit a 12 éves nemlétező húgom is lecsap.

Az külön vicces, hogy leosztod azt, aki kikel az ellen, hogy lányfiú nickkel kerüljenek ki kvótok, ehhez képest tök szépen rápörögtél az ellenpólusra, szóval üdv a klubban haver, én sem vagyok más, te se vagy más.

Vegitának külön köszönöm hogy megemlít, ikonikus alakom immáron bizonyított.

A kvóthoz pedig: szar. dedós. óvoda.
#31 - kzk - 2009. október 23.
Eddig nem is mertem beírni a húúúúde 90+ quote-ra, hogy szerintem a téma elcsépelt és ez csak 1001. variáció, de most már, hogy egy ikonikus személy is megerősített, merem vállalni a véleményem.
#13269 + (sok/90+) - [X] (szerinted szar)
Így kell? Nem értek hozzá..
#32 - Melkon - 2009. október 23.
#24
Nem nagyon értem h ékezetes környezetben miért baj ha vki "amúgy" helyett azt meri írni h "am"...
Márpedig volt h csak lestem vmeik kommentelőn, ugyanis ékezetes környezetben visszakérdezett h az most "ám" akar-e lenni... kár h úgy a szövegnek értelme se lett volna.
Fölösleges kötekedés, de ha jól esik...

A másik amit nem értek: Tehát, ha egy kvót tetszik, csak egy apróság szted nem jó benne akkor rögtön mínusz. Azért például suliban elég szarul esne ha a legapróbb hibára buknék :o.
#33 - pbetu - 2009. október 23.
#30 Ikonikus alak bizonyitva mert...mert...mert..Vegita..meg..meg..megemlít. (?) Ezt csak dadogva tudtam kimondani. Ohjeez, rosszat fogok álmodni :) Azért ez nemsemmi (Y). Respekt.
#34 - Shag_Beckur - 2009. október 23.
#32 - Melkon - 2.29

IRC-n találkoztam először az "am"-mal, ekezet nelkuli szövegkörnyezetben. Szerinted? Amúgyis mekkora tapírság már nem leírni azt, hogy "amúgy"? Nem annyira gyakori, mint a "hogy", hogy rövidíteni kelljen.

Lehet, hogy öreg, konzervatív vén fasz vagyok, sőt, biztos, de amit a mai fiatalok művelnek kommunikáció címén az valami katasztrófa.

Szóval nem, olyan rövidítést nem alkalmazunk, ami értelmes szó is lehet ekezet nelkul, vagy ékezettel.
#35 - tetra - 2009. október 23.
am, puszy, vok, w minden v helyett. Katasztróka. Felnőttek körében is fertőz: Én, Neked, sexuális.
#36 - Vegita - 2009. október 23.
szerintem az amu rosszabb mint az am (igen nem egy embert lattam igy hasznalni)
#37 - xezs - 2009. október 23.
Full jogos amúgy hogy kikeltek a helyesírási hibák ellen, és az is jogos hogy ilyen oldalakon teszitek, ugyanis a netnek nagy része van abban, hogy rohad a nyelvünk.

A leggyakoribb hiba manapság amit látok az az egybeírandó szavak különírása (volt aki megmagyarázta nekem hogy az márpedig úgy van, mert az angol is különírja, LOL) személyes névmások nagybetűvel írása (ez maximum a tisztelet jele lehet, de manapság már annyira elcsépelt hogy gáz), lássuk mi van még... Ja igen, amit tetra említ "sex" - ez borzalom, aztán ott van még a tulajdonnevek elé tett határozatlan névelő ("a Feri") ami bár tudom hogy nem újkeletű dolog de mégis hányadék.

Szóval full igazuk van azoknak akik ezeket szóvá teszik, mert túl sok van ezekből.
#38 - Vegita - 2009. október 23.
pbetu te nem ugy volt hogy kabbe gyikok te leleptel? (illetve te pa skacoknak irtad). Hallod, ha idegesitenek a kommentek, akkor nem kotelezo olvasni oket. Ott a neked kitalalt read-only mod.
Aki emg sokat ir/beszel, abba meg jobban benne van az ultrafail lehetosege, igy nekem vagy tetranak nyiulvan tobb hibankat ismeritek, mint aki irt ide 3 kommentet kb. De ez korantsem jelenti azt, hogy mindig feltetlenul faszsagot irunk.
Tudnam minek olvasol kommentet, nem is erted mibe akarsz belekotni.
#39 - Vegita - 2009. október 23.
*abban (tenyleg eliras)
en azokat a heklyesirasi hibakat utalom, amik levagosak, hogy nem direkt vannak
#40 - Ancsi - 2009. október 23.
*nyilvan :P
#41 - Vegita - 2009. október 23.
#37 en ennyire nem vagyok erzekeny a helyesirasi hibakra, volt droid korszakom, mikor en is direkt rajatszottam ezekre (kicsi voltam, na). Amiken nem akadok ki onmagabanb: ikes igek (nem varom el senkitol, hogy azt irja, hogy szarom vagy szarjék), az altalad korabban emlitett 99.99% (a magyar szabvany "," de az angol szabvany "." es nekem az angol ugyanugy anyanyelvnek minosul, a szamitastechnika nyelve egyertelmuen az angol nekem.
Az egybeirando szavaknal nemelyiknel en se vagyok biztos a dolgomban, de azok bonyolultabbak, es nem szoktatok kikelni miatta, de egy "sár tenger" engem is ki tud akasztani.
Meg MSN-en nyilvan kisebb (kissebb? :D) az elvarasom, most kurvara nem azert irnak ram, hogy belekossek a helyesirasukba. Quoteban sem zavar feltetlen. Még a szerintetek brutalis ba-ban sem. De egy forumszinten azert kicsit lejjebb ("leljebb" :D) van a tureshatarom. De egyebkent sem tartom intelligens dolognak egy eszervekkel teli mondatsornak a 2 alig talalhato helyesirasi hibajaba belekotni. Ennek ellenere jogos a kiakadas. Mar csak azert is, mert en vegig a 2esert kuzdottem gimiben nyelvtanbol, mikozben nyelvtanbol 4-es 5-osok irnak ugy, hogy az katasztrofa (foleg az osszetett szavakat).
Mikor 10.-ben megbuktam nyelvtan-irodalombol felevkor, mindenki kerdezte, hogy abbol hogy lehet megbukni, es a legnagyobb tripakok voltak belole 4-es 5-osok.
En is igy tanultam, hogy nincs olyan, hogy "a Feri" (keresett a Feri), de 1. nehany mondatbol kihagyhatatlan ez a nevelo (angolnak kulon szabalya van a Mr Smithre, meg the Mr. Smith-re meg Mr Smithre) 2. igen komoly regi olvasmanyokban is elofordul az a a tulajdonnev elott (pl Pal utcai fiukban volt olyan, hogy "A Weisz (alapitota az egyeletet)". Lehet hogy abba bele akaratak irni a diaknyelvet is, de ez most lenyegtelen.
A nagy betuvel kezdes meg altalaban a szo nyomatekositasa, lehet valakinek pont, hogy a _nyomatekositom_ valtozat idegesito.
En egyedul az am-ot hasznalom neha a szerintetek droid dolgok kozul, arrol nagyon nehez leszokni, de ertem az erveleseteket.

(Off: Kozben a bongeszomnel komment iras kozben elment a kurzor a cimsorban es atmentem masik lapra, de a vissza gomb utan a felbehagyott teli szovegdobozom fogadott. Tudom, hogy ez firefoxnal nincs igy, de a tobbinel hogy van? Csak kivancsisag)
#42 - tetra - 2009. október 23.
Opera rég tudja, és többek között ezért is imádtam meg. De asszem most már Fx is így megy, nem?
#43 - Dio - 2009. október 23.
(re:Off : Chrome-nál így)
#44 - Vegita - 2009. október 23.
Firefox 3.5.4nel most neztem meg, es nem igy megy. Egy ujabb erv ellene.)
Amugy en a szemelyeskedos pipa levetele utan is vissza gomb utan visszakapom a szovegemet :D
#45 - kzk - 2009. október 23.
Az ékezetes környezetet elutasítom, az egy nem teljesen támogatott feature itt 2009-ben. Levelezők képesek a mai napig felfordulni az ékezetektől, továbbá használok olyan gépet, amin nincs és nem is lesz magyar kiosztás. A napközbeni ékezetmentes beírásaim sem lustaság, hanem kényszerítés.
A személyes névmások miatt annyian taplóztak már le meg sértődtek meg látványosan, hogy elfogadtam inkább nyelvújításnak. Amikor nagyon fáj, akkor max. átfogalmazom a mondatot, hogy első szó legyen és megúsztam.