2009. október 22.
#13290 + (577/89,57%) [X]

Laci üzenete:
A seregben volt egy tükrünk, ami felett csupán ennyi állt: Akire büszkék vagyunk!

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - opreszká - 2009. október 22.
nagyonnagy :D
mellesleg jólenne ha egyesek nem használnák a qdb-t üzenőfalnak mert már eléggé unalmas.
#2 - mzzr - 2009. október 22.
Anya, a gázon hagytam a teát, puszi
#3 - Vegita - 2009. október 22.
#1 mindig is tudtuk, hogy a firefox szar, de hogy ennyire, azt nem gondoltam volna.) (mar remelem te is arra gondolsz a simogatobol)
#4 - tetra - 2009. október 22.
Gondoltam én is beírom, hogy ha az opera kressel akkor mondjuk azzal kezdi hogy mégis hogy induljon el, netánesetleg valami szar oldalt jegyzett meg és akkor azt nem kéne... de most vitatkozzak ezekkel? Akiknek a legnagyobb vívmány újra tudta tenni a firefoxát? Hát tényleg.
#5 - ecch - 2009. október 22.
Anya, kint voltak a tűzoltók, végül is a szemeteskuka nem égett el... :$
#6 - ecch - 2009. október 22.
viszont ezeket a szivatós oldalakat tényleg bojkottálni kéne..
#7 - Imurai - 2009. október 22.
#6: Kéne a lófaszt! Tudjátok hány embert sikerült kevesebb, mint egy óra alatt megszopatnom vele? :D
#8 - kzk - 2009. október 22.
Most arrol beszelunk, hogy ha van egy "quote", ami gyakorlatilag egy linkbol all, akkor az ember reflexbol nem kattint csak minuszol?
Ja, ha mar uzenofal meg blog meg onkifejezes. Olvastam ma index commentek kozott, tan Tekozlo Homar de nem biztos:
A felesegemtol postast fogok karacsonyra kapni, talaltam egyet a szekrenyben.
#9 - cortex - 2009. október 22.
hát ja elég gáz... kéne egy elő-állatsimogató, ahol lehetne szavazni, hogy kikerüljön-e állatsimogatóba :D
ki szavaz arra, hogy szavazzunk? :)
#10 - Vegita - 2009. október 22.
#9 :D:D
#11 - ecch - 2009. október 22.
szavazzunk arra, hogy simogatóban ne látsszon az aktuális eredmény még. csak a véglegesre kitenni jogosultaknak
#12 - Dio - 2009. október 22.
#4 Firefoxot is be lehet állítani, nekem is úgy volt, amíg azt használtam. Aki nem teszi, vessen magára és arassa is le...
#13 - mogadishu - 2009. október 22.
#11 <- jó ötlet, támogatom
#14 - Vegita - 2009. október 22.
#11 en is tamogatom
#12 a firefox-nak nekem fokent az alapbeallitasaval voltak mindig is gondjaim, en be tudom allitani magamnak, es 100bol 1x kenytelen vagyok azt hasznalni, mert arra minden weblap optimalizalva van, akkor nekem jo.

De pl regen en raktam ujra csomomindnekinek az XPjet, es "torold mar le ezt a sok szart az asztalrol" <--- Miert nem lehet egy Download mappat az asztalra rakni alapbealltiaskent, nem volna egyszerubb?
#15 - tetra - 2009. október 22.
Engem az basz fel kicsit, hogy a letöltéseknek van egy külön ablaka. És akkor ha bezárom a főablakot akkor baszhatom a tabjaimat. Azt már lenyúlták hogy tabot vissza lehet állítani (alapból azt is csak reverse orderben, egyenként), de ablakot még nem tud, ráadásul ha tudna, akkor sem a download ablakon lenne ilyen opció. Szóval ez kicsit zavar engem. Mondhatni frusztrál.
#16 - ecch - 2009. október 22.
Akkor szervezzünk tüntetést a Hősök terére, "Le a simogatós eredményekkel!!" feliratú transzparensekkel. Amint megjelennek a qdb adminok, dobáljuk meg őket tojással! ; )
#17 - Vegita - 2009. október 22.
#15 na igen az a masik. Mondjuk meg mindig jobb, mint az IE-s megoldas :D
#18 - Ancsi - 2009. október 22.
#16, mikor lesz?:D
Rózsaszínű transzparensek megfelelő színválasztásúak?
#19 - Toomi - 2009. október 22.
mar felirtam a koliban a tukorre vastag alkoholos filccel, zsenialis!
#20 - kzk - 2009. október 22.
Ancsi, Te ilyen homofób vagy? Nem azért, nekem megfelel, csak kérdezem.
#21 - ecch - 2009. október 22.
Nem melegfelvonulásra készülünk! :D
#22 - Ancsi - 2009. október 22.
kzk, persze, hogy homofób vagyok. De biztos, hogy ezt akartad kérdezni?

Egyébként, akkor pampogjál, ha szivárványszínűt mondtam volna :D
#23 - xezs - 2009. október 23.
Ez biztos poén volt anno a seregben, ahol az általános műveltség valahol 8 általános körül mozog, de könyörgöm, a qdb-t jobbára diplomás emberek olvassák.

Tudom hogy nem minden diplomás értelmes, de mellőzzük most az effajta kötelező sallangokat.
#24 - Vegita - 2009. október 23.
T. adminok!
Tudnatok nekem egy eszervekkel tuzdelt magyraaztot adni arra, hogy miert jo, ha latszodik simogatoban a szavazat? Csak mert eddig nem lattam embert, aki orul neki, de ha megis van ilyen az irjon most, vagy hallgasson mindorokre
#25 - ecch - 2009. október 23.
ha többnyire diplomások olvasnák, nem lenne ennyire tele szeméttel a simogató. amúgy meg szerintem nem annyira nagyon ratyi poén.
#26 - Barni - 2009. október 23.
persze mert olyanok küldözgetnek be kvótokat akik read-only üzemódban vannak

a: nem látják hogy még az alap szintet se ütik meg amit küldenek, mivel a többit nem olvassák

b:és a panaszkodásokat sem, ezért folytatják

c: és hogy már elötte 10 másik már beküldte és ő pár nappal később újra megteszi (pedig van kereső is)

szóval attól még az olvasó tábor más lehet :P
#27 - kzk - 2009. október 23.
Én meg a pampogás? Abból kinőttem. Most már csak mosolyogva véleményt nyilvánítok, aztán ha az nem elég, odabaszok. Nincs középút. De igen, gyanús, hogy szó szerint ezt kérdeztem.
Tudod, a homofóbia bűn (a rasszizmus, az antiszemitizmus, meg még egy csomó -izmus szintén). Volt is valamelyik nap a Metropolban egy kedves írás a liberalizmus diktatúrájáról, hogy hogy ránk van erőltetve ez a korlát nélküli elfogadás.
Hogy manapság minden bűntény, amiben benne van, hogy nemzeti vagy magyar, már csak egy újabb tétel az "amikért sírva alszom el" listán. Bocs, hogy idekevertem, csak ma már máma van már..
#28 - Ancsi - 2009. október 23.
kzk, nem muszaj hagyni magunkat. Igazabol az a baj, hogy az embereket csak az utalkozas csiholja egysegbe, de ha a kozossegert kell kiallni, akkor mar mindenki csak a sajat erdeket nezi. Nem tudnak rajonni, hogy egysegben tobb mindent lehet elerni. Na de mindegy.

Egyebkent azt almodtam, hogy a simogatoban nem latszik a szavazat, csak miutan szavaztunk :D
#29 - Vegita - 2009. október 23.
#27 #28 ezek nagyon win kommentek elejetol a vegeig
#30 - xezs - 2009. október 23.
#27 Ezt a homofóbia szót annyira utálom. Én pl. nem igazán vagyok oda a buzikért, pláne akkor nem mikor vonulgatnak, de attól még nem vagyok homofób. A fóbia az egy kényszeredett, tudatalatti félelem valamitől, lásd az arachnofóbiásokat, akik öntudatlanul menekülnek egy pók láttán. Én nem félek a buziktól, egyszerűen csak utálom azt amit művelnek, meg azt, hogy még büszkék is rá. Nagy különbség. Egyébiránt jól félrement a téma :)
#31 - tetra - 2009. október 23.
Én meg nem szeretem a rasszista szót, mert ugyan az vagyok, de az emberek 99%-ának fingja nincs róla, mit jelent, csak annyit tudnak hogy A ROSSZ. Aki meg fél a buziktól annak gyenge a záróizma :D
#32 - kzk - 2009. október 23.
Igen, ezt már kiveséztük, hogy az emberek a rasszizmus szót a fajgyűlölet helyett használják.
Igazából a fóbia az irracionális félelem és/vagy elutasításként is definiálható kifejezés, szóval tulajdonképpen szerintem létezik a fogalom, hogy homofóbia, csak a sok hülye liberálissal (szerencsére már ez is szitokszó) ellentétben nem gondolom, hogy rossz.
Az biztos, hogy vannak olyan melegek, akikkel jól elvagyok. Értsd jól, bulizni.
#33 - Vegita - 2009. október 23.
nem kell elfogadni senkit akarmennyire is liberalizmus meg demokracia. Mindenki erdemelje ki, hogy elfogadjam, nekem is mindenhol ki kell erdemelnem.
#34 - kzk - 2009. október 23.
Ezzel csak az a baj, hogy a törvényeink gyakorlati alkalmazása nem ezt sugallja.
#35 - Vegita - 2009. október 23.
#34 igen, pont ez a baj. Egy eroszak-szervezetben legalabb ezek mukodnek rendesen. A diktatura egyetlen hatranya, hogy ha meghulyul a korabban akar mukodokepes vezeto, akkor nincs az az isten, aki lerugja a poziciojabol, es leallitja a tulkapasait. Mast viszont tenyleg nem tudok a demokracia javara felhozni.
#36 - kzk - 2009. október 23.
Páran már beláttuk, hogy a demokrácia mint államforma megbukott. Csak azt nem tudom, miért kellett ehhez ennyi idő. A demokrácia -> liberalizmus -> dekadencia -> totális züllés egy egész egyenes vonal és hibátlanul sétálunk rajta.
Én hiszek a diktatúrában. Ott legalább az emberek nem egymást utálják, mert nem végtelen számú nálad szarabb ember emelkedik föléd, csak egy pár, de azoknak az is a dolguk, hogy utáld őket, ezek meg a puszta létükkel ordításra ingerelnek és szó szerint semmi hasznuk.
#37 - xezs - 2009. október 23.
Basszátok meg, ha mindenki így gondolkodna, már rég rend lenne ebben a tetves világban. Miért nekem kell egyesek szerint szégyellnem magam, ha én is így gondolom?
#38 - kzk - 2009. október 23.
Sajnos jöttek az unatkozó hülyék, akik kitalálták, hogy ha valaki genetikailag az emberi fajhoz tartozik, akkor ne legyen rá érvényes a természetes szelekció. Na azóta vagyunk ilyen sokan és ilyen hülyék.
Be lehet küldeni quote-nak. Csókolom.
#39 - Vegita - 2009. október 24.
#37 mert a trotenelmet a gyoztesek irjak, es mivel Sztalin, aki pl a legszemetebb diktator volt, mivel gyoztes oldalon volt feltuntetve a haboruba, rola nem terjengtek olyan rosszak, mint a nemetekrol, akinek ki ne mondd a nevet, mert mar azzal korlatozod a demokraciat amibe egyebkent mindent szabad, mert sajtoszabadsag van.
Ha a nemetek nyertek volna a haborut, akkor nem lett volna a diktaturakra rahuzva a "rossz es olnek benne" jelzo, es az Amerikaiak rezervatumaiban irtottak volna a megkulonboztett nepeket a tortenelem szerint (bar ott csak indianokat irtottak, de lehet par nepcsoport beleirta volna magat az ottani halalkonyvbe), es ez milyen szemetseg lett volna. Es akkor nem a mukodo diktaturat jarattak volna le, mikor annak az egyetlen nagy hibajat szinezgetik es tulozgatjak 60 éve. Mert azert valoban nagy hiba, hogy ilyen Sztalin-felek idejen evtizedekig haltak meg embererk, es kivegzett pusztan uldozesi maniabol csomo mmidnenkit. Megoregszik es agylagyulasa lesz, akkor nincs az az isten, hogy lerugdosd a tronrol
#40 - xezs - 2009. október 24.
#39 Hát ja... Ez az egész demokráciásdi egy álszent álomvilág. A diktatúráról meg valóban sokaknak csak és kizárólag az jut eszébe, hogy ott nem csinálhat mindenki azt, amit akar, meg hogy egy-két orrot olykor betörnek. Megjegyzem, egy-két szemet 2006-ban is kilőttek, na ennyit a demokráciáról és a szólásszabadságról. Egyébként mocsokul ráférne már a mai társadalomra, hogy ne csinálhasson azt, amit akar, mert már az is meg van engedve, hogy a szomszéd lakásának a köszöbére szarjak, ha olyan kedvem van.

Az emberek közti egyenlőséget meg jó lenne végre kiverni az emberek fejéből, ilyen sosem lesz, és sosem volt.
#41 - tetra - 2009. október 24.
Ugyan nem szoktam azt az okoskodó balfaszokkal (írok és kommentelők egyaránt) teli oldalt olvasni, de volt egy jó írás az egyenlőségről a konzervatóriumon. Sokféle egyenlőség van. De én mondjuk nagyjából mindent elvetném. Az emberek lehetőségei nem egyenlőek. Aki nem tudja magát moderálni annak meg kell tiltani az olyan dolgokat, amiket más nem csinálna.
#42 - Vegita - 2009. október 24.
a balfaszokat ugyis megsajnalja valaki. Aki meg nem az, az meg magaert alljon ki,es tudja, hogy mit engedhet meg maganak. Tudom, hogy en is szulethettem volna melegnek, de en sose fogok egyenrangukent tekinteni egy buzira, foleg ha még mutogatja is magat. Mindig ki fogom rohogni. Barmennyire is nem tehet rola. Elolem titkolja el, hogy buzi, nem vagyok kivancsi a hanyingerkeltesere.
#43 - kzk - 2009. október 24.
Ugye csupán azért nem tekinted a melegeket egyenrangúnak, mert például nem vállalhatnak a kedvesükkel biológiai gyermeket?
Távol álljon tőlem a védelmük, az önrázós meg főleg feküdjön vonat alá, de emberileg még lehetnek normálisak. Annyira nem, hogy örökbe adjak nekik egy kölyköt, de felnőtt környezetben lehet vállalhatóan csinálni.
Most akkor buzi liberális vagyok?
#44 - tetra - 2009. október 24.
Az vagy.

Amúgy meg, az emberek gondolkodás különbözik. A lányok lányként nőttek fel, a fiúk fiúként, a buzik pedig szarul. A buziság a társadalom dekadenciájának fokmérője. Aberráció. Nem tekinthetjük normálisnak. Ettől még aki buzi, lehet normális, mer jó haver, mert ugyanúgy ember, de attól függően, hogy hogy határozzuk meg az egyenrangúságot, bizony komoly hátrányban lehetnek.
#45 - Vegita - 2009. október 24.
#43 azt megertem, hogy joguk van orokbe fogadni gyereket, papás-papás ide vagy oda, en alapbol nem adnam orokbe gyerekemet, de ha megis, ugyanugy adnam melegnek mint nem melegnek, bar inkabb impotens-meddo hazaspart keresnék.

Tolem azt csinalnak amit akarnak. Csak legyen meg a maguk kozossege, ahol errol egymas kozt beszelnek, egyebkent meg melyen kussoljanak a szerelmi eletukrol. De ami azt illeti, en a heterosztexualisoknal is utalom, amikor tudomast sem vesznek semmirol a parjukon kivul, es minden mondatuk ugy kezdodik, hogy "a baratom(/baratnom)", es iwiwre titulusnak beirjak, hogy szerelmes, es felraknak iwiwre 30 kepet amin csokoloznak. A szerelem ne menjen mar ennyire az onkontroll es a joizles rovasara. (Konnyen beszelek, gyakoraltilag keptelen lennek valakit igy szeretni, tudom, majd talalkozok ilyennel stb.) De buziknal ez engem még joval jobban zavar. Igen, en nem fogom oket SOHA elfogadni. Foleg, ha tuntetesekre jarnak. 2 evbe egyszer lenne olyan, hogy beszelek valakivel, kiderulne, hogy buzi, semmi bajom nem lenne, lehet meg kerdeznek is, hogy hogy megy ez. De igy, hogy a csapbol is ez folyik, hogy melegfelvonulas, meg napiszar meg emo, meg minden, lehet hogy talalkozok ugyanezzel a tok normalis emberrel, es lenezem mert buzi. Ennyit ernek el az idiota felvonulasaikkal, meg a liberalis szo lejaratasaval. Legyenek liberalisak a trafipax-birsagokba.
#46 - Vegita - 2009. október 24.
#44 abban is igazad van, hogy vannak olyan nevelesek, amelyeket ha megkap egy akarmilyen rossz génű ember, nem mer buzi lenni (foleg nem ilyen nyiltan). Normalis apak ugy nevelik a gyerekeiket, hogy olelgetni, csokolgatni altalaban csak lanyokat, es lehet bejon nekik egy srac segge, de bennuk kell legyen az a felelem, hogy ilyenrol ne is almodjanak. Valakit pont a tiltott gyumolcs izgat, az is igaz. Lenyeg, hogy a gyerekedet ha el is fogadod olyannak amilyen, errol neki nem kell 100%-osan tudnia. Ha en nevelem a egyszer majd a fiamat, gyakorlatilag nem mer majd buzi lenni. De ha megis, akkor is titkolná, ahogy az ilyenkor normalis. Es ha mar sajat gyerekemrol is igy beszelek, akkor miert fogadnek el egy vadidegent?

Meg ilyet hallottam, hogy pl Portugaliaba rengeteg divatbuzi meg divatleszbi van. Szo szerint. Ilyenekbe egetnem bele a rozsaszin haromszoget.

Egyebkent meg vannak ferfias alkatu lanyok, sot, meg bajszosak is. Tessek valogatni
#47 - kzk - 2009. október 24.
Ha lenne rá lehetőség, lehet én is struccpolitikát folytatnék. Így viszont próbálom megtalálni az embert belül és egész jó hatásfokkal megy. Egyébként általában azok viselkednek szimpatikusabban, akik titkolják.
Úgy fogom fel, hogy ez egy gesztus a részükről, megértették, hogy ők a kisebbség és nekik kell tenni, hogy jól elférjünk egymás mellett. Nekem ez már elég.
Liberális lettem, basszus. Adjatok egy kötelet.
#48 - xezs - 2009. október 25.
#42 Nos, ezzel nem vagy egyedül, gondolj csak azokra a vígjátékokra, amikben van olyan poén, mikor egy hetero seggét megkörnyékezik. Véleményem szerint a buzik kiröhögése évezredes hagyomány, ami természetből fakad, ezért nem is lehet tenni ellene semmit, de ha lehetne se tennék. Ez így van jól és kész.

#43 "Annyira nem, hogy örökbe adjak nekik egy kölyköt" - nyugodj meg, még nem vagy libsi :)

#45 Nos, ez a magamutogatós iwiw profil (lett légyen szó buziról avagy nem buziról) is a nagy szabadosság szüleménye. Manapság a csapból is az folyik, hogy legyél egyéniség, fejezd ki magad, magyarul legyél ÖNZŐ. Na ezt látod nagyon sokszor visszatükröződni iwiwen meg bármilyen fos közösségi (közösség? muhahaha!) oldalon.

A divatbuziságról meg röviden annyit, hogy létezik, és érzésem szerint a buzik kb. 90%-a ilyen. Egyszerűen manapság menő lányosan kinézni, lányosan viselkedni, hisztit csapni a legkisebb sérelem miatt (pfejj), és úgy egyáltalán, tagadni mindent, ami férfivé tesz. Na ez az, amiből én nem kérek.
#49 - Shag_Beckur - 2009. október 26.
#48 - xezs

"Manapság a csapból is az folyik, hogy legyél egyéniség, fejezd ki magad, magyarul legyél ÖNZŐ."

+1

Aztán a sok köcsög libsi sír, mint a fürdőskurva, hogy nincs közösség és hogy mennyire elhidegültek az emberek...

Hát menjenek a picsába.
#50 - anyadseszeret - 2009. október 26.
Hmm. Szerintem igenis jo, ha mindenki azt csinal, amit akar. Amig ezzel nem okoz problemat masoknak. Legyen homoszexualis, legyen diszmagyar, legyen emo. Feltunesmentesen, kulturaltan.
A liberalis cigany-zsido-leszbikus anyamat, tudom.
#51 - xezs - 2009. október 26.
#50 Aha... Akkor először definiáld a probléma fogalmát, majd érd el, hogy társadalmi konszenzus szülessen a témában. Nincs olyan, ami mindenki szerint jó vagy rossz vagy semleges.
#52 - tetra - 2009. október 27.
De, a nácik. Ők nagyon rosszak. Az amerikaiak meg nagyon jók.
#53 - anyadseszeret - 2009. október 27.
#51 Oke, en kerek elnezest. Hajlamos vagyok elfelejteni, hogy emberekrol van szo, akik nem feltetlenul viselkednek normalisan, es teljesen mashogy gondolkodnak arrol, mi illik es mi nem.
Osszetorted a szivarvanyszin alombuborekomat, Te dog. :(
#54 - kzk - 2009. október 27.
A vegen kiderul, hogy Fru is egy naiv lany.
#55 - tetra - 2009. október 27.
Lány?
#56 - anyadseszeret - 2009. október 27.
#54 Valamilyen szinten igen (gyerunk, tetra, bolcseszezz le!).
#57 - tetra - 2009. október 27.
Á, a bölcsészek legalább megpróbálnak entellektüelnek látszani. Belőled meg csak néha tör ki. A változatosság kedvéért.
#58 - anyadseszeret - 2009. október 27.
:'(
#59 - kzk - 2009. október 27.
Hát tetra, én nem teljesen értelek, kikosarazott, vagy mi ez a feltétel nélküli támadás állandóan?
#60 - tetra - 2009. október 27.
Azt hiszem, kifejtettem már a véleményemet a gusztustalan nőkről. De amúgy ezzel csak utalni szerettem volna egy kvótra, amiben.
#61 - kzk - 2009. október 27.
Bántsd kevesebbet, hátha előbújik egyszer a burokból egy gyönyörű pillangó ;-)
Emberek változnak.
#62 - tetra - 2009. október 27.
Merem remélni, hogy nem az én bántásom tart vissza bárkit is attól, hogy pillangó legyen. Az már gáz volna, és nem nekem.
#63 - kzk - 2009. október 27.
tetra, ennyire ne legyél szerény, egy csomó ember életére vagy hatással.
Többségnél mondjuk csak vérnyomásnövelőként, de akkor is.
#64 - tetra - 2009. október 27.
Ez nem szerénység, az az ember, akire egy netes médiumon keresztül döntő mértékben lehet hatnia idegen embereknek az befolyásolható, gyenge jellem. Az meg nem jó. A pillangók nem tudom, milyenek de ne ilyenek legyenek.
#65 - kzk - 2009. október 27.
Látom, bevetted a komoly-bogyót. Vagy én nem vagyok ma elég kifejező.Na majd honlap tiszta lappal.
#66 - brrr - 2018. február 23.
ejj, hogy ez milyen entellektüel beszélgetés volt.. és én ebből hogyhogy kimaradtam? (valószínűleg ezért volt ennyire entellektüel.. :) )

remélem valaki észreveszi, és folytatódik :)

Tetra, kzk, xezs, Vegita, Shag, Fru, milyen egy "10 éve volt, hogy ez történt" visszatekintés? :) én mindenesetre erősen nosztalgiáznék..