2009. november 3.
#13542 + (282/75,00%) [X]

szambalyaz: te ki vagy?
ToMzorz: már nem emlékszem én se h te ki vagy
ToMzorz: ja de várj csak
ToMzorz: te voltál országos rézfúvós versenyen?
szambalyaz: igen vtam
ToMzorz: mert akkor onnan ismerlek
szambalyaz: bazd
szambalyaz: tom ki vagy
ToMzorz: na akkor onnan :D
szambalyaz: aki 4 órát codozott a netcaféban
szambalyaz: xD
ToMzorz: 6 volt az :D
ToMzorz: igaz annak vagy 5 éve

Megjegyzés: új msn cím
megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - xezs - 2009. november 3.
Én amúgy sosem értettem hogy miért vesznek fel emberek MSN-re olyanokat akikkel garantált hogy életükben 2 mondatot nem fognak beszélni. Tőlem is kérték már olyanok akiknek illendőségből megadtam, de már akkor tudtam hogy 2 hét múlva tiltani fogom a faszba, úgysincs mit mondanunk egymásnak.
#2 - Vegita - 2009. november 4.
#1 aki csak szimplan nem szol hozzzam azt nem tiltom, en csak azt tiltom, aki faszsagokat beszel, es mindezt napi 6x kb. Torolni se szoktam senkit amig nem torolnek, bar most ugy 20 embert kapasbol letorolhetnek, akikkel tenyleg nem beszelek gyakorlatilag abszolut, de "jo lehet még valamire, hogy fent van"
#3 - xezs - 2009. november 4.
#2 En utalom ha ott van egy rakas nick akirol azt se tudom hogy egyaltalan a Föld nevű bolygóról van fent, vagy máshonnan...
#4 - Talma - 2009. november 4.
Pidginben teljes képernyőre kihúzva nekem 20 ember fér ki a kontaktlistára, annál több embert sosem veszek fel :-D
#5 - Vegita - 2009. november 4.
nekem ugy 100-150 kontaktot elbir az agyam, emailrol is.) Ja igen, volt olyan is, akit az idegesito kiirasai miatt toroltem (de azt se tiltottam)
#6 - tetra - 2009. november 4.
Én csak olyat tiltok, akinek vírusos a cucca, de azt valószínűleg nem is használja, bár ki tudja, vannak balfaszok. Bőven elég, ha letörlöm aki nem érdekel, legfeljebb majd ha nagyon kellek neki rámír.

De amúgy milyen fura, hogy az ember a saját életében garbage collectál, míg programozásban manuálisan memóriaszabadít.
#7 - kzk - 2009. november 4.
#1 Ne viccelj, amikor 2-3 ev mulva valamelyik lanynev radir, hogy szia mi van veled reg hallott rolad, akkor az a menet ingyen volt :-)
Amugy meg lehet csoportositani a t. usereket, szoval elfernek.
#8 - Barni - 2009. november 4.
na igen, van a csoportosítás és ezután a csoport becsukása, így máris lett egy csomó hely, és ha ránézek a listára csak a fontosakat látom.
Bár nálam a lista ablak még a tálcán se foglal helyet, mert bezárom. Az igazán fontos személyek kint vannak asztalon, és azok közül is kettő aktívan az ablakok felett van mindig (és amikor nem elérhető akkor persze eltünnek)
#9 - ecch - 2009. november 5.
Nálam csak olyanok vannak fenn, akikkel nem hogy rendszeresen beszélek, de rendszeresen találkozok is. Valahogy úgy jött ki a lépés, hogy más városból való embekével nem is nagyon beszélek. Ja, de egy van, meg egy leányzó svájcból.