2009. december 26.
#14581 + (389/85,69%) [X]

X:
/me megeszi a halászlét de nem rajong érte
*valahogy mindig az jut eszembe hogy
*egyszer vkitől kaptunk egy halat
*és ott élt a kádban
*egy napig
*és megöltem
*véletlenül
*mert így meg akartam simogatni
*és meg is simiztem
*de túl hidegnek találtam a vizét
*és engedtem neki meleget h ne fázzon
*:S
Y :
*:D:D

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - Shag_Beckur - 2009. december 26.
Halat én se bírom, pedig 14-15 évesen még McFisht zabáltam MakkDonáldszban. Nem tudom mi romlott el menet közben, most szoktatom magam vissza. A paszírozott halászlé már megy, sok erőspistával, meg a lazacsaláta is kedvenc :)

Akváriumomban egyébként működnek a darwini törvények. Aki jobban alkalmazkodik, az éli túl. Most a ~100-110 L-es akváriumban van kb. 6 db. hal. Ők bírják. A neonok általában hamar megadják magukat. Mármint a halak, fénycsövet még nem kellett cserélnem.
#2 - opreszká - 2009. december 26.
azért a McFishnek nem sok köze lehet halhoz :D bár ízre ..nemtudom, én sem vagyok egy halas :D
#3 - Shag_Beckur - 2009. december 26.
Pár éve, 2-4 talán, jöttem hazafele, kicsit ittasan, már nem szerettem a halat, de láttam rántott húst kitéve, mondom de jó fej volt anyám, tett ki nekem kaját.

Az első harapás még jó volt. a második, harmadik olyan furcsa, a negyediknél jöttem rá, hogy ez hal :) Jó, ami lement, nem jött vissza, de ami a számban tanyázott az a kukában végezte.

Szerintem valami szálkás dolog lehet, vagy romlott/rosszul elkészített halat ehettem, de tényleg nem emlékszem mikor alakult ki a fóbiám. De szépen lassan úrrá leszek rajta.

De hamár szófosásom van. Spektumon volt egy sorozat, címére már nem emlékszem, de olyan emberek voltak benne, akik valamit nem ettek. Volt olyan srác, aki csak sültkrumplit evett, minden mástól undorodott. Na őket kellett valahogy normális étkezésre nevelni. De azt a szenvedést, amit egy néhány tök alap kaja kiváltott belőlük, hát az kicsit beteg. Mondjuk hősiesen küzdöttek, az tény:)
#4 - mooneye - 2009. december 26.
Hát ez aranyos :D
Én csak szöcskéket gyilkolásztam halomra merő jóindulatból elsőben, bedugtam őket a suli falán egy ki tudja, milyen mély lyukba, hogy legyen hol lakniuk szegényeknek. Ez van, a gyerekek kegyetlenek :D
#5 - kzk - 2009. december 26.
Aki szeret akvariumban meccset nezni, tartson sugereket.
A halat meg imadom. Kagylot, polipot, tintahalat meg mindenfele egyeb szornyecsket.
#6 - Dio - 2009. december 26.
Hát én semmi ilyet nem eszek meg a füstölt lazacot, a konzerv tonhalat, a tőkehal májat meg a rákrudacskákat kivéve. Azokat viszont nagyon imádom. A halászlét is szeretem, ha nincs benne semmi haldarabka (ikra mondjuk jöhet, de a halg.ci már nem...).
#7 - keeroy - [url] - 2009. december 26.
shitfuck
#8 - Finder - 2009. december 26.
Én meg allergiás vagyok a halra. Mindenki hülyén néz rám amikor mondom, pedig ez az igazság :D
#9 - Bartuc - 2009. december 26.
o.O (Bartuc most hülyén néz Finderre)
#10 - xezs - 2009. december 27.
/me is
#11 - titke - 2009. december 27.
istenem.... végre valakinek bevallom halgyilkos mivoltomat, erre kiteszi qdb-re, hogy örök nyomra maradjon... :D szucsi utállak... :S
#12 - Shag_Beckur - 2009. december 27.
Na, már tudjuk a két szereplő nevét. AKKOR MIÉRT KELLETT XY?!?!?
#13 - titke - 2009. december 27.
de én csak jót akartam a halnak :(
az a baj velem, h minden állatot meg akarok simogatni :S mondjuk ez még nem is lenne baj, de mostanság az emberekkel kapcsolatban is támadnak ilyen érzéseim..
#14 - aegrisomnia - 2009. december 27.
Annyi problémám van A Hallal, hogy számomra mindegyik ugyanolyan ízű. Főleg a tengeri szarok közül. Ott a kagyló meg a polip meg ilyenek között abszolút nem tudok különbséget tenni ízre. Ezért nem is erőltetem a dolgot.. Viszont a kígyót megkóstolnám az Ultimate Survival óta. Meg azt a dagi fehér kukacot is. Mondjuk, nem nyersen. (Én ebihalakat öltem kiskoromban egyszer ugyanezzel a "nehogymegfázzon" módszerrel, de nemkárértük.)
#15 - Dio - 2009. december 27.
#13 Minden embert meg akarsz simogatni? :o

#14 Én nem ismerek ennyi Hal-t, elég ritka angol férfi név... :P ;)
Sokan ölnek ebihalat...
#16 - titke - 2009. december 27.
jajj de viccesek vagyunk... :D nem.. nem Hal.. :)
amúgy az ebihalak is édesek... azt mondjuk még nem simiztem, de békát igen.
de aki élőlényeket öl fiatal korában, az nem egyenes út a dexterré váláshoz?
#17 - Dio - 2009. december 27.
Másra gondoltam. :) És a Hal nem neked szólt. :)
#18 - titke - 2009. december 27.
kár, pedig szívesen elcseverésztem volna róla aegrisomnia helyett... :P
#19 - Dio - 2009. december 27.
Felőlem attól még beszélgethetünk róla. :)
#20 - titke - 2009. december 27.
kérdés h msn or irc
#21 - Dio - 2009. december 27.
qdbdio@gmail.com
#22 - Dio - 2009. december 27.
Mármint hogy ide írj.
#23 - ecch - 2009. december 28.
mi az a laza csaláta? : )
#24 - kzk - 2009. december 28.
A laza csala'ta megertesehez eloszor a kotott csala'ta fogalmaval kell megismerkednunk. A kotott csala'tak evszazados tortenelmuk soran szamtalanszor kerultek kellemetlen helyzetbe azon egyszeru oknal fogva, hogy az a'tak egy kevesse egyenes alfajahoz tartoznak.

Kik azok az a'tak? Egy osi magyar betuszo, az A'lTudomanyos Alapok csupan egy ujkori krealmany, amivel magyarazni probaljak az a'tak letet, am mivel ez a feluldefinialas nagyjabol megfelel az a'tak valodi termeszetenek es az idok soran valoszinuleg osszemosodik majd a tyuk es a tojas, induljunk ki mi is ebbol a meghatarozasbol.

Az A'lTudomanyos Alapok (mint azt nevuk egyertelmuen sugallja) olyan axiomak, melyek kapcsolata a valosaggal csak nehezen megkerdojelezheto, am a figyelmes kutato evtizedes levezeteseivel esetleg kepes lehet bebizonyitani, miszerint az adott a'ta valamely atomi elemeben esetleg megis felrevezeti az egyszeru halandot, igy alakitva ki hamis kepet a vilagrol es terelve tevutra minden kutatot, aki az axiomakbol torteno levezetessel probalja a termeszettudomanyos szabalyok mintazatat megfesteni.

Igy tehat az a'tak, kiknek csupan csak cseppnyi reszhalmazuk a csala'tak. A csala'tak igazi trukkje abban rejlik, hogy a fent emlitett szabvany a'ta viselkedesminta helyett a megtevesztest es az igazmondast jol kombinalva elrejtik az a'tak igazi termeszetet, hiszen ki egyemberoltonyi munkat beleinvesztalt a kutatasba anelkul, hogy akar egyetlen hibat talalt volna a csala'taban, (valoszinuleg tovabb adva tanait,) innentol vakon koveti az a'takat. Igy tehat a csala'tak az a'tak ugynokeikent is tekinthetok.

Mint minden ugynok, a csala'tak nepes csaladja is beleesett abba a hibaba, miszerint eredetileg kijelolt hatarait atlepve onallo akciokat vegzett, azaz az uj kor hajnalara mar minden csala'ta kovetkezetesen es csakazertis igaz axiomakent letezett. Ezzel a hibas mukodessel tulajdonkeppen eredeti celjukat es tevekenysegi koruket tettek tonkre, hiszen az a'tavadaszok (kiismerve a csala'tak termeszetet) biztos alapokkent tekinthettek ezekre a renitens egyedekre tavolbamutato levezeteseik kapcsan.

Nem maradt hat mas hatra, az a'tak kiralya (hatalmi szoval) megrendszabalyozta a csala'takat, hogy ezentul szervezett dezinformalassal kesztessek az ellenseget hajtepesre es korai oregedesre, szigoru szabalyaik miatt igy lettek ok a kotott csala'tak.

A kotott csalatabol a laza csalata levezeteset, mint trivialitast mar az olvasora bizzuk.

Cegunk mindig az on rendelkezesere all, asszonyom.
#25 - Barni - 2009. december 28.
#24 Még ilyeneket külön blogra vagy mikroblogra!
#26 - Dio - 2009. december 28.
#24 Úúúúristen! Made my day. :D
#27 - kzk - 2009. december 28.
Hát, izé, bocs, nekem is kell pár perc, amikor kisüthetem az agyam. Majd igyekszem lekorlátozni.
#28 - Barni - 2009. december 28.
nem kell lekorlátozni, sőt néha jó olvasni ilyeneket, csak ne a kommentek között kelljen visszakeresni