2010. április 15.
#16663 + (213/71,01%) [X]

Feri: ennyi év után is tud egy számítógép meglepetést okozni...
Zsebi: mit tett a galád? :D
Feri: a telefonomat felismerte CD meghajtónak :)
Zsebi: :D:D

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - Ancsi - 2010. április 15.
Nincs ebben semmi kulonleges, es nem is vicces.
A memoria kartyat meghajtonak jelzi, ahogy a pendriveket is szokta, mivel a memoria kartya is ugyanugy funkcionizal (tarol, ragmeg), de nyilvan ez nem jutott el a kis agyadig.
#2 - tetra - 2010. április 15.
Meghajtó de nem CD.
#3 - Ancsi - 2010. április 15.
:-(
Jogos.
#4 - mzzr - 2010. április 15.
K4B0WN3D
#5 - peta - 2010. április 15.
akkor is szar kvot
#6 - tetra - 2010. április 15.
Azt nem mondtam hogy ettől jó lett, tényleg fos, bár az a "mit tett a galád" az szimpatikus.
#7 - weichi - 2010. április 15.
funkcionizal. igen.
#8 - maat - 2010. április 16.
A minőségi 3g-stickek szoktaták magukat valami generic cd drive-nak hazudni, hogy lehessen róluk telepíteni a (természetesen csak windowsos) drivert, ami képes küldeni nekik egy magic package-et, aminek hatására egyből 3g-modemnek érzik magukat. El tudom képzelni ezt egy telefonról is.
#9 - paranoiac - 2010. április 16.
#8 na ez most olyan volt, mint amikor kivulallokent hallgatsz 2 wowost beszelgetni. A kotoszavakat erted csak. ~vagy azokat se~
#10 - mzzr - 2010. április 16.
#9 én is imádom, amikor nekiáll egy gémer a játékról beszélni és nem is veszi észre magát.. néha válaszolok egy "nem igazán ismerem ezt a játékot"-tal, de semmi hatása.. úgyhogy tovább alkalmazom az "aham" stratégiát. Az a legrosszabb, amikor valami olyat mondhat (habár nem értem), hogy az ellenfél mekkora nyominger volt és hatásszünetet tart és minden bizonnyal ki kéne fakadnom, hogy "úristen mekkora núb, ... kellett volna csinálnia", na ezekre általában működik az a válasz, hogy "LOL". Én is szoktam játszani, de eszembe nem jutna másokkal erről beszélni :D
#11 - linencloth - 2010. április 16.
#8 Az összefüggés legfeljebb annyi, hogy ott is sűrűn használnak angol tudással vagy alapból érthető, vagy könnyen kikövetkeztethető kifejezéseket. Ha neked egy angol szövegről az alap "kockulós" sztereótípia üt be, akkor vagy teljesen kerüld a témát, vagy barátkozz az angol nyelvvel, és akkor nem csak játékok terén lesz több mondanivalód.

#9 A "gémer" is egy csodálatos magyar szó, sőt, ha még az említett "LOL"-t is rápakolod, akkor gondolj bele, hogy mennyire is vagy különb attól függetlenül, hogy te nem a beszélőpartnered által használt szlengben beszélsz, hanem a sajátodban.
Ha meg valaki szereti a játékélményeit megosztani másokkal, annál teljesen természetes, hogy nem akadályozza a környezete az eltérő érdeklődési körök miatt. Ha téged valóban nem érdekel az, amit mond, akkor legrosszabb esetben is az érdektelenség kimutatásával ezt tudtára hozhatod, de az említett szavak hangoztatásával valószinűbb, hogy inkább még több hasonló embert vonzol magadhoz.
#12 - paranoiac - 2010. április 17.
#11 azzal nincs baj hogyha meg szeretne osztani jatekelmenyet, de akkor azt egy hozzaertovel tegye meg. HoNos elmenyeimet en is honos kolitarsaimmal targyalom ki, nem pl edesanyammal.

Meg amugy is elszamoztad. Blee.
#13 - mzzr - 2010. április 17.
#11 próbáltam, próbáltam, de az érdektelenség következő szintje a "leszarom b+" lenne, de megsérteni nem akarom :D Amúgy a "LOL" az univerzális:
1. "Megvágtak analízisből" -> "LOL"
2. "Összevesztünk a barátnőmmel" -> "LOL"
3. "Kigyulladt a kenyérpirító" -> "LOL"
4. "Beadattam mindkét influenza oltást" -> "LOL" (+ opcionális "núb")

És még sorolhatnám, én olyankor használom, ha valamire nem akarok reagálni, mert leszarom.
#14 - mzzr - 2010. április 17.
#11 LOL