2009. január 20.
#8692 + (160/67,70%) [X]

<@sDc> bazmeg most mar raorditok anyamra, hat olyan hangerovel telefonal, hogy bazmeg ilyen decibellel nem is kene felhivnia akivel beszel csak kiorditnai az ablakon

megosztás: facebook, twitter

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned.
név:

url:

hozzászólás:


#1 - ashnur - 2009. január 20.
minél idősebb a telefonáló annál nehezebb meggyőzni arról, hogy a távolságot közte és a hívott fél között nem hangerővel kell leküzdeni.
#2 - Lyric - 2009. január 20.
van szókincs :P
#3 - nrenato - 2009. január 20.
- bazmegbazmeg ha értitek :P
#4 - Owned - 2009. január 20.
kultúra ftw
#5 - keeroy - [url] - 2009. január 20.
melyik a rosszabb, telefonba orditas, vagy gugyoges? nehez ugy.
#6 - KA_Steve - 2009. január 21.
"A quote: interneten csevegők humoros párbeszéde. A qdb ilyeneket gyűjt."

A párbeszéd nekem mindig több ember kölcsönös kommunikációját jelentette. Mostanában meg egyre több az olyan quote, ami gyakorlatilag egy egyszemélyes poén, eléírva egy nick. Kicsit Hahota feelingje van nekem az ilyeneknek, mivel semmilyen geek v irc relevanciája nincs, simán el tudnám képzelni ugyanezt Gálvölgyi előadásában is...
#7 - ecch - 2009. január 21.
A quote-k között az oldal létrejötte óta, már a legelejétől rendszeresen előfordultak egysorosak is, ugyanígy a testvéroldalakon is. Részévé vált. Szerintem még más országok hasonló oldalain.
#8 - crome - 2009. január 21.
ha most mindenkeppen ilyen kurvaokosak akarnank lenni, akkor megemlithetnenk, hogy a quote mint olyan, idezetet jelent. az meg ugye nem feltetlen parbeszedbol van.
#9 - tetra - 2009. január 21.
A qdb viszont nem így definiálta. Ha szószerint lefordítjuk a direct kifejezést nem azt kapjuk, hogy szándékos, hanem hogy közvetlen. Írd le a quote-t pirossal, az idézetet jelent, írd le zölddel az "interneten csevegők humoros párbeszéde" lesz. Ne legyél túl okos, Tibor.
#10 - zoldalma - 2009. január 21.
"<@sDc> bazmeg most mar raorditok anyamra, hat olyan hangerovel telefonal, hogy bazmeg ilyen decibellel nem is kene felhivnia akivel beszel csak kiorditnai az ablakon
<KA_Steve> lol ez bash"

így most jobb? 8-)
#11 - opreszká - 2009. január 21.
#1 es #10 ütött, amúgy nem tom mi bajotok van az 1soros/1személyes kvotokkal, sztem sokszor jobbak mint a legtöbb rendes párbeszéd :)
#12 - Vegita - 2009. január 21.
jah, tetra se a kommunikacio kiralya, de azert az uccso sor dologba igaza szokott lenni (mongyuk legutobb pont nem volt)
#13 - KA_Steve - 2009. január 24.
Utánam a népharag... :+) Semmi gondom, nekem nem annyira tetszenek, gondoltam felvetem. Elég hamar kiderült, hogy a népeknek meg tetszik, end of sztori.

Én eredetileg amúgy arra gondoltam, hogy a valódi IRC-s párbeszédeknek van egy nagyon egyedi jellegzetessége, hogy gyakorilatilag semmilyen más környezetben nem jöhetnének létre ezernyi különböző ok miatt, azaz innentől releváns h a dolog ircen hangzott el és hogy milyen kontextust teremtett a párbeszéd. De bölcsészkedjen a tüdő quote-ok felett, éljenek az egysorosak.
#14 - Vegita - 2009. január 24.
KaSteve itt azzal van a baj h azokat a parbeszedeket ma mar siman leminuszoljak simogatoba, mer a tobbseg nem erti. Regen basht csak linux+irc erto kockak olvastak (amikor meg adminolas se volt) Ez nem az a site ahol az ilyenek bennmaradnak, mar a nautilusos portscanes szovicc is 10%rol indul. De am neha pont az egysorosak a viccesek. A regi atalad keresett geekviccek ma mar nem elnek ezen az oldalon.
#15 - Globus - 2009. február 23.
#1 igaz
#10 nem jobb, mindenki beszólna, hogy minek van ott az utsó sor. A TVTropes ezt [[UnpleasableFanbase]]-ként ismeri és nem kell törődni vele.