Hozzászólások
- #1 - kelemenm - 2009. február 6.
- hehe, teljesen átérzem :)
- #2 - Shag_Beckur - 2009. február 6.
- Én is csináltam (magamnak) rakottkrumplit. Jó lett, csak túl óvatosan sóztam.
- #3 - ecch - 2009. február 6.
- én gulyáslevest készítettem most magamnak. ezután véletlen ránéztem a másik hús zacskójára, az volt ráírva, hogy marha. ami azt jelenti, hogy én a sertésnyakat daraboltam bele. de finom.
- #4 - Shag_Beckur - 2009. február 6.
- Már a zacskó is lemarház a tévedésed miatt?:)
- #5 - Dio - 2009. február 6.
-
Kondásleves :)
Sajnos tudok főzni, ezek a humoros élmények kimaradnak az életemből. :( (najó, házibulin, ha többen nyúlunk bele, előfordul egy-két kudarcba fulladt kísérlet)
- #6 - Shag_Beckur - 2009. február 6.
- Jóhát én is összedobok bármit, ha van előttem szakácskönyv, csak a kolbász és a bacon miatt nem gondoltam volna, hogy annyi só kell a krumplira. Így is azon aggódtam, hogy nehogy túl sózzam...
- #7 - vipet - 2009. február 6.
- shag: =DDD
- #8 - Gatzen - 2009. február 6.
- A "hogy kapná be" rész igazán kimaradhatott volna.
- #9 - Dio - 2009. február 6.
- Jaj Gatzen, nem tudtad, hogy az a trendi, ha szídjuk a mutert?! :P Irritáló...
- #10 - tetra - 2009. február 7.
-
Hát igen, engem is kicsit felkúr, mikor kisgyerekek szídják a saját anyjukat, ahelyett, hogy áldanák az eget, hogy egyáltalán van.
Viszont #4 HATALMAS plusz :DD
- #11 - Dio - 2009. február 7.
- Majd rájönnek...
- #12 - Imurai - 2009. február 9.
- 2 sorrala "poén" előtt már tudtam a csattanót, szóval ez nemvitzesch.
- #13 - bithunter - 2009. február 12.
- Egyetértek tetrával, Shag #4-es hozzászólása jobb, mint az eredeti quote ;D