2010. március 15.
#16169 + (588/89,52%) [X]

ket: Hát te? Mit keresel itt ilyen korán?
Kájli: Korán? :o 10óra van baszki!
ket: ja, még le sem feküdtél?:)
Kájli: De, csak felébredtem 8körül valami kaparászásra. Mondom, egér, fasza, leszarom. És próbáltam visszaaludni, de csak nem hagyta abba. Felkeltem, mondom majd anyuval megöletem, csak aztán rájöttem, panelba hogy lenne már egér?! Na, mondom, akkor csak Ede csinálhatja. Megyek be a fürdőbe, kutya szinte a nyakamba ugrik, rögtön megoldódott a kaparás rejtélye.
ket: és most nem tudsz aludni?
Kájli: a szart, rájöttem, hogy tuti a tesóm volt, és amúgy is haragudtam rá.
Egyet jól jegyezz meg: a harag rossz tanácsadó.
ket: mitcsináltál Te istenbarma? :D
Kájli: Hát, semmit, kisminkeltem magam ilyen Jokeresre, mondom így ébresztem, de aztán eszembe jutott valami jobb. Odaraktam az ágya mellé a kisszéket, ráállítottam a kutyát, meg Nokiában van ugye olyan, hogy beírsz telefonkönyvbe valamit, és azt kimondja. Gyors bekapcsoltam a gépet, webcam bekapcs, és ugye mintha tükör lenne, gépről pont tudtam nézni, hogy mi történik fent..
ket: óó jézusmáriaszentjózsef
Kájli: :$  ráállítottam a kutyát a székre, befeküdtem az ágy alá, bekapcsoltam full hangerőn a nokiából hogy 'bezártál a füdőbe bazdmeg? most meghalsz!'  ahahahahahahaha, azt az arcot... leírhatatlan. Elkerekedtek a szemei O.O rájött, hogy a kutya beszél, felsikított, de kibaszott hangosan, erre így előmásztam az ágy alól, hogy 'why so serious?' és ördögi képet vágtam. Úgy meglepődött, hang nem jött ki a torkán:DD
ket: :D:D:D:D
Kájli: megsértődött. Ezentúl kulcsra zárom a szobám ajtaját.

megosztás: facebook, twitter
22 hozzászólás