2010. április 20.
#16700 + (355/78,96%) [X]

Szandi  üzenete:
-tegnap 25. házassági évfordulós banzájon voltam ahol az átlagéletkor 60 volt...
-szóval megérkeztünk a vándorba 5 órakor, köszöntésnek feles pálinka húzóra, ha jött még valaki akkor újabb feles az egész társaságnak,aztán a pincérek kipakoltak egy csomó ásványvizet meg üdítőt ilyen kis üvegekben hogy mindenki azt igyon amit akar. Az ásványvízen kb 72-es betűmérettel ráírva hogy : Natur Aqua Természetes ásványvíz. Így ül velem szemben az öregasszony, oldalbavágja a mellette ülöt, hogy " Te Piri, szerinted ez víz? Lehet ilyet inni? " nézi a másik...erre beleszagol..." Szerintem víz, de azért kóstold meg." Persze az egészet ordítva beszélték meg ,mert az egyik süketebb volt mint a másik.
én már itt kezdtem érezni hogy jövőre nem jövök
sior^^ üzenete:
XD
Szandi üzenete:
-erre elkezdődik a zene, mert ugye élő zene volt...kb. mint postás józsiXD
-jön az első fogás, leves, kivolt rakva az asztalra só, bors. A só ugye sószóróban a bors meg mini örlőben. És így először elveszi az öregasszony a sót...szagolgatja " Jaa ez a só, akkor melyik a bors?" nagynehezen feltűnik neki hogy kizárásos alapon a másik, elveszi először rázza mint a sószórót, semmi... elkezdi nyomogatni a tetején a kis fém vackot...semmi... hát mit csináljon, 5 percig vizsgálgatta, forgatta 360fokban mindenfelé...mire így már lassan 10 perc után fennhangon megállapította hogy " Nézd má Marika milyen asztaldísz!"
-Itt kezdtem el először nevetni...
-És jön a kedvenc részletem... ugye kaja felénél jött a pincér srác hogy kér -e még valaki valamit? Hozhat-e sört, bort, rövidet? Mire a velem szemben ülö öreg bácsi jelezte hogy ő kérne vörös bort. És elhangzott a következő beszélgetés:
-" És milyen bort hozhatok? " Hát vöröset..."
-"De milyen vöröset? Szárazat, édeset?" "Hát olyan vöröset..." Így néz a pincérsrác hogy jó..akkor megközelíti máshogy... " Milyen legyen? Merlot? Rosé?" " Hát vörös." ez volt az a pont ahol teljesen véletlen leesett a villám és felkellett vennem...az asztal alatt szakadtam egy sort...csak azt a részletet felejtettem el , hogy mögöttem állt a pincér, és ugye látta hogy röhögök, erre szegény ő  se bírta tovább inkább megfordult hogy " megyek hozok vöröset."
-kb még 10 percig bírtam, amikor is elkezdtek énekelni, teljesen más szöveget mint ami szólt, teljesen más ritmusra mint azt kellene...szóval hazajöttem

megosztás: facebook, twitter
21 hozzászólás