2015. december 2.
#24560 + (-20/38,10%) [X]

Rabbit:
Ünnepélyesen megfogadom, hogy SOHA TÖBBÉ NEM ALSZOM EGY ÓRÁNÁL TÖBBET DÉLUTÁN.

1.álom: Mass Effect game bevezető videója (karakterválasztás után), némi apokalipszissel (aszteroida) + játék és élőszereplőkkel. Hogy hogyan került oda egy gyík meg egy fehér nyúl, dunsztom sincs.

2. álom: Pécs-Budapest keverék, párom egy kocsiban várja, hogy beszálljak, de bénázok egy szétcsúszott mappával. Jön a z irodalom tanárom, udvariasan segít. Bemutatom páromnak, mire a tanár úgy kikészül a gyors, szavakat el-elharapó beszédtől, hogy vesz két liter pálinkát ott, ahol korábban uram is vett (másképp nem tudja kiheverni). A kocsmában olyan fejek, hogy a kinézetük is 10 év szigorított.

3. álom: bátyáméknál vagyunk családdal, de ismeretlen lakásban. Nézünk tesóm mobiljáról youtube-ot. A videóban plimpír-cukcsi zene szól, mialatt összevágott régi (nemlétező) fotóink úsznak be a képbe pink keretben. Megjelenik meg egy rémcuki, repülő teknős is, ahogy berepülve megpuszilja tesómat az egyik képen.


4. álom(félig az előzőbe ágyazva): A családdal elmegyünk a Rudas fürdőbe (sosem jártam ott). Bent félhomályos beltéri kis medencék, kisebb csúszdák és mászóelemek a vízben – mindez drapp alapon fekete pöttyös, gyönyörű kerámiából.

És ehhez az kellett, hogy két és fél órát aludjak, közben kétszer felnézzek (egyszer főnököm hívott, egyszer magamtól). Amikor d.u. 5kor felkeltem végre, felültem az ágyban, és elengedtem egy izmosabb BZMG-et a levegőbe. Ásítás helyett is pöpec volt.

megosztás: facebook, twitter
1 hozzászólás