soha
#22692 + (87/82,71%) [X]

<15:24:56> "bbdzyx": Voltunk bulizni a haverokkal, éjfél körül szálltunk le a Király utcánál a combinóról, ahol konstatáltam, hogy "nincs meg a telefonom geci". Egy ősrégi xperia x8-as, amit viszek a buliba az SGS helyett. Havernak meg a pénztárcája nem volt meg. Brainstorm in progress, menjünk vissza Corvin-negyedbe ahol felszálltunk, hátha. Rükverc alatt viszont csörög másik rác telefonja, barátnőm hívja, hogy az én telefonomról keresték, de nem én voltam. Ez a beszélgetés zajlott le csajom meg a mélyszegénységben élő kisebbségi között:
- Helo, Gábika merre vagy?
- Itthon, de Te ki vagy?
- Ollós Jani vagyok, add már a Gábort.
(Itt már gondolom leesett az asszonynak, hogy nem én vagyok)
- Milyen Jani?
- 'Ollós
- Hollós?
- Nem érted, hogy O-llós, add már a Gabit Te csaj!
- Hol vagy?
- Villamosoztam, a nyócban vagyok.
Srác itt lerakta, gondolom rájött, hogy egy lobotómián átesett lajhár IQ-jával rendelkezik és nem nézte meg, hogy rossz számot hív a telefonom. Ugyanis az néha hajlandó hívásindításkor random másvalakit tárcsázni.
Ennyi infóval mentünk a legközelebbi rendőrőrsre, elanderseneltem a sztorit, névről ismerték a srácot, elég pitiáner, jó párszor lebukott. Pár óra múlva kezünkben volt a teló meg a pénztárca, a amiből a pénz hiányzott, az SD-kártyámon meg találtam 4 újonnan keletkezett Kisgrofo számot.

megosztás: facebook, twitter
nincs hozzászólás