2011. december 1.
#21136 + (58/56,74%) [X]

Xavier: Jut eszembe. Emlékszel még a nagynénémre, akik kinn élnek new yorkban, tudod akivel múlt nyáron ökörködtetek?

Yvon: fazon egy nő emlékszem

Xavier: Na, neki van egy fia michael, de ugye mivel a nagynéném amcsi faszihoz ment feleségül a srác nem tud magyarul, nem tanították meg.

Yvon: és?

Xavier: Várj, befejezem. Na, ez még nem gond, mert én elég jól tudok angolul s hát elég jó viszonyba kerültünk, minden évben ugye rokon látogatás stb. Mindig mi megyünk, mert ez túl lusta fasz ideutazni :D 1x ha volt itt, legalább fizetik a repcsi jegyünk kirándulok :D

Xavier: Éjszaka fenn vagyok fészen, rám ír (neki ugye bőven nappal volt), elkezdtünk dumálni. Valahogy szóba kerültek az álmok.

Xavier: Ki mit akar elérni, stb. Ő köt azzal, hogy tengerparti nyaraló (amcsiéknál valamiért ez nagy divat), fasza magas beosztásu állás stb.

Xavier: Írom neki nekem mi lenne a boldog élet: Minden reggel legyen időm felkelni egy jó alvás után, nyugodtan elkészülődni. Beülni mondjuk egy kávézóba melóba menet, kávézás közbe elolvasni az újságot, betolni egy péksüteményz. Ugye ha számolod ez havonta gecisok pénzbe kerülne.

Xavier: Aztán késő délután végezni a munkával, hazamenni, kikapcsolódni. Akkor el tudjak menni szórakozni, ha napközben megkívánok valamit megvenni és megenni. Legyen az csoki, chips vagy bármi más. Napi 2x-3x fasza meleg étel

Xavier: Ruhákat venni, elmenni ide-oda haverokkal és baszni arra, hogy most hány üveg sört tudok megvenni, vagy baszni az egészre és havonta 1x elutazni valamerre az országba csak a szórakozás kedvéért, mondjuk bp-n körülnézni etc.

Yvon: faszom Xavier, most nekem is leírod regénybe? beszélgettünk már mi is erről:DŰ

Xavier: Várd ki, muszáj, hogy értsd a végét.

Xavier: Szóval.. meg, hogy tudjam merre kell tartanom, mi vár rám, ha keményen dolgozok lesz eredménye nem csak a pöcsöket tolják a számba ugye. Mert nulla jövőkép.

Xavier: Akkor, hogy a munkahelyemre szeressek bejárni és ne folyton azt éreztessék mindig velem, hogy ők tesznek nekem szíveséget stb. Ugye kevesebb stressz, jobb hangulat, tudjam, hogy ha van bérem ki tudom fizetni az alap dolgokat amit kell, miegymás.

Xavier: Végeztem, percekig nem írt.. egyszer csak jött egy üzenet... megpróbálom magyarossá tenni a reakciót: Hátkapdbemárbeafaszomat...egy sima hétköznap és a mindennapok mióta jelentik az álmaidat vagy nem érted az angolom és a kérdést?

Xavier: Visszaírom: sima hétköznap... igen. NEKED. Nem tudott rá mit visszaírni, erre élesváltásba elkezdett arról pofázni, hogy kikapott a kedvenc hokicsapata és a fasza kivan :DD

Yvon:  bazz :DDD. igen amúgy, de ez olyan gecijó lett így, kiteszem fészre, tipikus társadalom kritika :D de rövidebben is leírhattad volna.

Xavier: 'nyád! :D

Megjegyzés: Magyar valóság.. de tényleg.
megosztás: facebook, twitter
26 hozzászólás